elisa_inci Kizlar devlet hastanesi göz cizdirme operasyonu yapıyor mu acaba durumum yok gözlerim artık çok ağrıyor bu ameliyatı yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi
Htcesylmzz elisa_inci hiç bir fikrim yok ama mecburi olmadığı için estetiğe giriyor diye düşünüyorum bende yaptırmak istiyorum gözlerim baya berbat lens gözlük makyaj derken alerji olmuş. Özeller çok para istiyor ve pandemi bitsin diye bekliyorum her bekledikçe fiyatlar da artıyor tabi
Betim elisa_inci kaç ki numaranız ? Bana doktorum önermedi gözde bir tabaka inceliyormuş şiddetli bir sarsılmada mesela trafik kazası kör olunabilir ihtimal var dedi ben de daha net göreyim diye ya bir şey olur da göremezsem düşüncesiyle çizdirmekte vazgeçtim başka bir doktora da gitmedim belki o önerecek bilmiyorum
NilsMomm elisa_inci ben de cok sitiyorum hamilelik sonrası iyice göremez oldum dibinde laptoptab film açıyoruz altyazıları okuyamıyorum ya nefret ettim artik
bgmarik elisa_inci benim sağ-sol 3.25 miyop.9 senedir lens kullanıyorum.Bir arkadaşım çizdirdi önce çok memnundu.Dünya göz hast.ameliyat olmuştu.Bende bir heves yaptırayım dedim nasip olmadı.2 sene önce arkadaşımla konuştum yine aynı oldu gözlük kullanıyorum diyor.%100 tedavi değilmiş vazgeçtim😔
elisa_inci Htcesylmzz sorma ya venevidi hastanesi 4 bin dedi Allahım ben veremem ki kredi ödüyorum zaten
Htcesylmzz elisa_inci 4 binse yaptır ben 3 yıl önce gittiğim de 2000 TL dedi şimdi 7000 TL istiyorlar.
Edacck Betim bebek gözüne bir yumruk çaksa bile çok tehlikeli, ben de vazgeçtim. Zaten korneam çok ince diye uygun da değildi😄
Betim elisa_inci baş ağrısı yapmadığını söyledi doktor bana benim de biri 3.00 diğeri 2,50 baş ağrım yok , gözlük takmayıp görmek için gözlerinizi kısarak bakıyorsanız bi zaman sonra alın gerilip ağrı yapabiliyor
NilsMomm elisa_inci valla öyle böyle çizdirmek lazım.hele benim göz en son -9 -6 idi ve ne gözlük kullanıyorum ne de lens ona rağmen yaşıyorum🤣
bgmarik elisa_inci evet haklısınız bende göze alamadım.Bu arada migren taşı diye bir şey var bana iyi geliyor bir deneyin isterseniz
Gokcemsii İstanbuldaysanız eğer Kuledibi göz hastanesinde yapılıyor. Devlet hastanesi ama ücretli. Makul bi ücreti vardır diye düşünüyorum. Ben gün falan almıştım ama daha sonra hamile kaldığım için devam edemedim o yüzden fiyat öğrenemedim.
Kusannesi elisa_inci bende onu arastırdım göz çizme çok eskide kaldı artık akıllı lensler var göze yerlestiriliyor kalıcı
Yaren2901 Kusannesi aynen mercek varmış ve tehlikesi şuan gözümüzde olan mercekle aynı orantidaymiş daha mantikli
NilsMomm Yaren2901 evet miyop.vallahi ben de blmiyorum işin enteresan kısmı da bu.doktorlar da sasiriyo nasıl gündelik hayatını surduruyorsun diyolar🤣 normalde bı gözüm 8.5 birisi 1.5tu doğumda böyle oldu.bi doktor gözlerin görmeye zorladığı için yüksek dereceli gözün küçük dereceli gözüne uymaya başlamış dedi🤣
Kusannesi Yaren2901 evet önce bi gözü yapıyolarmıs 2 güne bandajını açınca diğer gözü yapıyolarmıs. Göz çizince 3 gün gözlük takıyosun göz bandajlı bende öyle olursa cocuguma kim bakıcak diyodum mercek daha mantıklı geldi