Avsininannesi15 Kızlar hafta içi bebeğime alışveriş yapmak istiyorum netden olmuyor artik gelen ürünleri ya beğenmiyorum yada tam boyda olmuyor. Bebekle e bebeke giriş saatleri saat kaçta? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim 😊
dontsleppyunhappy Avsininannesi15 aaa bebekle gitmek için saat mi var, bak bilmiyorum, inş biri bilgilendirir, çünkü bende hafta içi gidecektim
Wolverine Avsininannesi15 Canım bebeklerin 13-16 arası çıkma saatinde git avmye bunun dışında ebebek açılış saati 12 Eskişehir’de
Zeynepalya_ve_annesi Avsininannesi15 avm kere bebekle giriş yasak otobüslerede almıyorlar karakoldan izin belgesi çıkartmanız gerekiyor bunun içinde zorunlu haller olması gerekiyor biz izmirdeyiz toplu taşımaya binemiyoruz bebekle marketler bile almıyor
Avsininannesi15 Wolverine canım o saatlerde aliyorlarmi ebebekte içeri? Birkaç anneden duymuştum gitmişlerdi bebekle almamışlardı iceri
Duruhnd 13:00-16:00 arası olabilir yasak olmayan saatler o saatler olduğu için emin değilim fikir yürüttüm 🤭
Wolverine Avsininannesi15 açıkçası hiç gitmedim oğlumla yasakta ama bu saatler dışında almazlar bence diye düşündüm
Avsininannesi15 Wolverine bende bu yasak gelmeden önce gitmiştim geçen haftada eşimi yolladim gitmiş 9 aylik yazlik bebek giysileri almış bebegim şuan 9 aydan gun almış yazda hiçbiri üzerine olmuyacak neden yazlık aldin diyorum beğendim yakışır öyküye diyor 😒 oyüzden mecbur gidib bebekle kendim almalıyım
Hanifeee Zeynepalya_ve_annesi İzmir’in neresinde oturuyorsunuz ben 20 aylık oğlumla avmye de otobüse de biniyorum en son Pers gittim awmye sonra degistiyse bilmiyorum
Zeynepalya_ve_annesi Avsininannesi15 anladım ben iki gün önce gittim bi bayan girmişti bebeğiyle ben bebeğimi evde bırakmıştım zaten işim içerde 5 dk sürdü ama bayan bebeğiyle geziyordu e bebekte
Fatosveaselbebek Avsininannesi15 pazartesi günü e bebeği arayın en iyisi siz çünkü sürekli seyler çıkıyor