Zuzuuu Mom078 Yıl olmuş 2020 Allah akıl fikir versin böyle kafalı düşüncesi olanlara 🤧Yazılanları okudukça bu devirde cahillerinde yaşadığını görüyorum. 😖
caglaras Mom078 allahım kimler bebek bakıyor günah bu çocuklara… yetişkinler kabız olunca sabun sokmuyor popolarına bebeklerde bunun yapılabileceği kanısına kim varmış :(
Balkizlarim Mom19 40 yılında ötesi dusunsem aklıma gelmez bol sıvı içirsin ne bilim yemeğine zeytinyağı damlatsin çorba içirsin zaten düzene girer 🤞👍👍
Mom19 Fitifiti Hahaha güldürdün beni.Vallahi bilemiyorum 👀 tadlandirmak içinse bal daha iyi gelmez mi?🙄🙄🤔
Emirin_Annesi10 Mom078 öyle büyük birsey değildi die hatırlıyorum canım tırnak ucu kadar belki daha küçük ama dediğin gibi aşırı zararlıdır elbette acıısı hâlâ hafızamda. Eskileri belkide Allah koruyomus yoksa bu cahillikle iyiiki birsey olmamış çocuklarına
Mom19 Balkizlarim Valla bende 3 çocuk büyüttüm hemde kayinvalidem de yanimdaydi demen gibi zeytinyağından öte gitmedik.Mamasina karardık.Yemegine katardik .Hiç sabun koyalım die bı laf duymadım
Mom080 Mom078 sevmekte suç oldu hemen saldırı girişimi ALLAH dan açıklayıcı yorum yaptın da sakinleştiler arti sayem de kimlerin seni koruduğunu görmüş oldun daha ne istiyorsun 😁millet yeminle hazır da bekliyor aboyy korktuk be😁😁😁
caglaras Mom19 yemin ediyorum ağlıycam sinirim bozuldu el kadar bebeğin poposuna pekmez sıkmak nedir hollanda’da falan şunu yapanı ihbar etsen çocuğu ellerinden alırlar
Balkizlarim Mom078 kesinlikle katılıyorum sabun hatırladım halam sanki banada yapmisti şuan hafizamda böyle bir şey aklıma geldi bunu okurken 😳🙄
Mom080 Mom078 hahah birde yazmış sonunu okudu hemen güzel dileklerini sundu 😁😁😁manyağım ben laf atıp hemen 1 saniye sonra pişman olup vitesi r ye alıyorum 😁😁😁