Mrs_Mert Mom9 bizim de öyle. Sadece uykuya yatarken emiyo. Ama emerek uyumuyor. Yani günde 3 4 defa falan oluyo
Gunes55 Mrs_Mert pilav makarna gibi seyler tuketiyorsa ekmegi hic yemese bile olur bu kaynanalar neyin kafasini yasiyor anlamiyorum. Sen dert etme bence kendi bildigin yoldan ilerle
Mrs_Mert Gunes55 işte inatlaşmak, insanı sinir etmek mi yoksa onlara göre doğrusu bu mu anlamadım 🤷🏻♀️
GramPozitifBakteri Mrs_Mert eline alıp yemeyi çok seviyor ben de veriyorum.Çorbalarına eğer sulu olduysa bazen koyduğum oluyor.Ama herşeyi ekmekle vermiyorum fazlası da zarar.Özellikle kenar kemirmeyi çok seviyor 🤷🏼♀️ Pilavı da yoğurtla yesin ayol ekmekle pilav neymiş
Mrs_Mert GramPozitifBakteri olur mu ya doymazsa ya da kolları bacakları tombul tombul olmaz da kuru kalırsa 🤦🏻♀️ sanırım tek dertleri bu zararını düşünmüyolar
Olcay Mrs_Mert böyle şeylere sinir oluyorum ya annenin işine neden karışırlar ki sanki sen bilmiyorsun vermeyi
GramPozitifBakteri Mrs_Mert kilolu bebek sağlıklı bebek kafası gerçekten çok yoran bi kafa haklısın vallahi allah aşkına ne kadar mideleri var zaten
Gamycan Mrs_Mert bebekler sever kuru ekmek yemeyi eskilerinde alışkanlığı bu yaptıkları..çok büyük bir ekmek yemiyorsum zaten diye düşünüyorum öyle kemiriyodur..ama istemiyorsan verdirme…anne ya şimdi yemek yedi kusuyor sonra de 😛
Mrs_Mert Gamycan diş döneminde ekmeğin köşesini kemirmeyi seviyordu. Arada hâlâ istiyo o kadarına karışmıyorum ama ısrarla ver yesin bunu da yedir yanında ekmek ver dedikleri zaman kafamdan dumanlar çıkıyo. Yani çocuk yemek yiyo işte bırakalım yesin demiyorlar
File351047 Mrs_Mert ekmek gereksiz kilodan başka bir şey yapmıyor 12 oğlum var çok az ekmek kullanıyorum onu da tam buğday ekmeği yada kepek ekmeği alıyorum.
Mrs_Mert File351047 sanırım bizimki minyon olduğu için kilo alsın diye ekmek dayamak istiyorlar 🤷🏻♀️
Lalin Mrs_Mert benim kayınvalidem karışmaz ama annem de bana çok söyledi. Niye ekmek vermiyorsun, doymaz çocuk diye. Şimdi diyemiyor çünkü kendisi 45 kilo olmasına rağmen insülin direnci çıktı makarnayla, pilavla ve mantıyla ekmek yediği için. Tıp literatürü hala şokta 🤯 😂
Mrs_Mert Lalin allahım 😅 geçmiş olsun annenize. Ben de ekmeği pek tüketmem. Sanırım anasına çekecek diye korkuyolar 😂
2lokummannesiii Mrs_Mert çorbalarına ekmek doğra doysun lafı beynimde fır dönüyor. Benimkiler de aynı. Ben de doğruyorum zaten. 16 ay 5 günlük oğlum😂
Mrs_Mert 2lokummannesiii çorbaya ben de doğruyorum bazen de. Akşam pilav ve barbunya yedi mesela. Onun yanına ekmek sıkıştırıyor hemen bunu da yesin diye. 😒
File351047 Mrs_Mert evet olabilir ekmek yemediği için kilo almadığını düşüyorlardır benimkiler kepek ekmeği verdiğim için çok kızıyorlardı sonunda kabullendiler 😀
Lalin Mrs_Mert sağolun 😂 kime çekecek ki zaten. Anasına çekecek tabii ki 🥳 şaka bir yana da yeme alışkanlıkları ailede şekilleniyor. Hiç obez anne babanın dal gibi olan çocuğunu görmedim ben. Ya da vegan beslenen bir ailenin çocuğunun etle beslenmek için can attığını. Çocuğun önüne ne koyarsan onu yer, önünde ne yersen onu ister. Ekmek yenilen ortamda herkes yerken ben de tabii ki hayır sen yiyemezsin demiyorum. Bir de o kadar akıllılar ki maşallah. Yerine başka bir şey tutuşturunca eline hemen anlıyorlar aynı şey olmadığını gördüklerini hiç yememiş olsalar bile. 😂
ikizerkekannesi Mrs_Mert o abartı olmuş dediğiniz gibi pilav makarna zaten yok tutan şeyler ekstradan ekmek gereksiz
Mrs_Mert Lalin aaa olur mu babası, halası, babaannesi, dedesi dururken annesi de kim 🤪 daha bana benzediğini hiç duymadım. Sanırım bundan korkuyolar. Her dedikleri batar oldu ya.