Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bir sorum olacak benim gibi olan yada bana bu konu hakkında başka bir fikir sunacak annelerden yardım almak için yazıyorum. 13 ayını doldurmuş bir oğlum var. Dişlerimiz çok geç çıktı. Şu bir haftadır kabus yaşıyorum. Isırık yağmuruna tuttu beni. Emzirmeye ilk başladığımız zamanlardaki göğüs sancılarıma geri döndüm diyebilirim. Neler söylediysem anlamıyor, normalde her şeyi güzelce anlar, dinler. Fakat bu noktada onunla iletişime geçemiyorum. İlk başta büyük bir tepki verdim canımın yanmasına e doğal olarak memeden korktu, istemedi, kaçtı. Sonra unuttu, geldi. Şu an emmeye devam ediyor ama her defasında ısırıyor. Geleceğim konu şu; ben lohusalığında çok büyük bir depresyon yaşamış bir anneyim. Kendi çabalarım ile bir şeyleri düzeltmeye çalıştım fakat bir arpa boyu yol gittim mi orasını bilemiyorum. Psikiyatriye dahi gittim. Bir tanı koyarak muhakkak ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Şu zaman diliminde oğlum ile aramdaki iletişim kötü boyuta gidiyor gibi hissediyorum. Emzirmeyi sonlandırarak tedavi olup sakin bir anne olmak mı? Yoksa bu şekilde emzirmeye devam edip oğlumu yıpratmak mı? Gerçekten bir haftadır bu sorunu yaşıyorum. Belki biri beni anlarda bakmadığım yeri gösterir. Teşekkür ediyorum şimdiden. Birden emzirmeyi bırakmayı neden düşündüğümü sorarsanız acıdan dolayı mı ? Diye; hayır asla değil ona verdiğim tepkiden korktum. 😔