Zeynepazram Emineyilmazz cocuklugumun gectigi semt karagümrük 😍 bizim zamanımızda cok güzeldi birkac sene önce geldim cok bozulmus yabancı insan dolmus her yer degismis 🥺
Emineyilmazz [silindi] ayy ne güzel 😍 hep geliriz yengemin ailesi orta oturuyor denize geliyoruz genelde
VelardaEdiz [silindi] aaa karaburun mu eltimin ailesi yeniköylüde belkide tanıyorlardır aileler yerliside bende hadımköy kaynanamalarda taşoluk😅
Emineyilmazz Zeynepazram karagümrüğe 1 dakika uzaklıktayım 🥰 küçümsemek için demiyorum ama gerçekten öyle 😞 caddeye çıktığında duyduğun tek dil Arapça ve değişik yemek kokuları 😞 yani Suriyeli kardeşimize de üzülüyorum ama kendimize de üzülüyorum
Zeynepazram Merve evet evet sarkısı var 😍 eskiden cok guvenliydi istedigimizi giyer istedigimiz saatte eve giderdik kimsede dönüp bakmazdı yabancı biri rahatsız etse hemen biri bize sahip cıkar abilik ablalık yapardı ah ah devir cok degisti 🥺 simdi cocuklarımızı biz olmadan dısarı salamıycaz
Necvaayyldz Damlaozyol bende evlenmeden önce halıcıoglunda oturuyordum doğduğumdan beri evlendim ramiye geldim ☺️🥰
Fitifiti Seherronya İstanbulun en güzel yakası Anadolu😍 keşke o tarafta otursam. Hele o beykoz,üsküdar.. ahh😍
nurelem Fitifiti beykozda okudum , üsküdarda oturudm , ondan önce avrupa yakasında sarıyerde oturuyordum ama Anadolu yakası bambaşka güzel ya özellikle beykoz ve Üsküdar bir dahaki tayin dönemine tek tercih İstanbul anadolu yakası olacak inşaallah😇
Cagankusum merveartar ah benim güzel semtimmm bende evlenmeden önce çengelköyde oturuyodum siz neresinde oturuyosunuz