Svcnvebebegi Bebegimm42 yok canım inanki hic etkilemiyor. Ben el yapımı pekmezi bardağa katip biraz su katip serbet gibi yapıp içiyorum. Sütümü arttırıyor maşallah. Ekmeğin sütle alakası yok ki. Sütun çok olmasını istiyorsan bo bol emzir ve bol su iç👌👌🥰
ZelihaYusuf Puki Hln58 nasıl verdiniz yaa hamile kaldığımda 53’tüm doğuma 82 ile girdim hala duruyor gitmedi hele sezaryen göbeği olduğu gibi duruyor 🥺 banada söyleyin bende vereyim 😣
Hln58 Bebegimm42 walla bende anlamadım 😃😃😃ekmeği kestim abur cuburu kestim ama bir de malum yorgunluktan uykusuzluktan oldu birazda 😄
Bebegimm42 Hln58 çok abur cubur yemem ama ekmeği kesmek önemli olan ya :( ne güzel diyet yapmadan gitti ise bende çok uykusuz kalıyorum ama gitmiyor
Gulella120 Zeynada Ekmek yerine ne ile doygunluk sağladınız ? Benim en büyük sorunum ekmeği kesemiyorum..
Hln58 Gulella120 ekmek yedikçe daha da yersiniz geçici bir tokluk sağlıyor kan şekerini birden yükseltiyor ve aniden düşürüyor
Gulella120 Hln58 Peki ne yemeliyim onun yerine ? Kaç defa diyete niyetlendim ama ekmek yüzünden devam edemedim
Derenipek Zeynada bende tam bununla ilgili post açmayı düşünüyordum denk geldin nasıl versin ne yaptın ve emzirşyor musun benim de vermem lazım ve nasıl yapıcapım sütüm kesilir diye korkuyorum