merveshah Anneler , oglum 4 ay 9 günlük bir iki haftafır uykular yalan oldu 8-9 da yatan oglum 10-11-12 de yatmaya basladı bu gece hiç uyumadı hala ayakta gündüz uykuları normal ama aksam düzenimiz kaçtı önerisi çaresi olan varsa lütfen paylaşssın🙏🏼
Eftlyaa merveshah gündüz hiç uyumuyor gece saat başı kalkıyor tamamen değiştik bir fikrim yok canım düzelmesini bekliyorum
BrcnBlgn merveshah Aymı duruödayız 4ay 20gunluk 10gundur böyle gece uykusu kafayı yedrtıo 9da uyuodu simdi 2de anca uyuo uyho koyuorm uyanıo sbaha kadr cldrtıo bende anlamadm ne oldu
Ahmetayazmoms merveshah benim oğlum da 4 ay 8 günlük 12 den aşağı asla uyumuyor 9 da emiyor Bi uyuyor seviniyoruz tamam gece uykusuna yattı diye yarım saat sonra sanki uyuyan o değilmiş gibi gözleri fal taşı oluyor 12 ye kadar debelen dur ondan sonra her gece aynıyız bizde maalesef
Mylrve2020 Sanırım 4 ayliklarn hepsi boyle ve zamanla duzene giriyo bizde 4 ay 4 gunluguz ayni seyleri yasyoruz burda okudugm cogu postta da boyleydi atak herhalde
mom0989 BrcnBlgn canım bizim 10 gü sürmüştü her bebek farklı biz çok zorluda atlatmamıştık. Belki 10 güne kadar düzelir bebeğin 🙏🏻
Simurg merveshah benim kızım da böyle gündüz bı sekilde uyutabiliyorum akşam kendini sıkıyor kasıyor uykuya direniyor on ikiden aşağı uyumuyor 🤦🏻♀️
merveshah pulim1 kalkması aynı 7-9 arası kalkıyor sabah kakasını yapmak icin tabi emmek icin iki saatte bir kalkıyor ama emip hemen geri yatıyor o saatte kadar
Ebubekirim-61 Adam mama yemiyo yaaaaa delirecem artık dün harika yiyen çocuk bugün ağzını kitledi en son adam akıllı 18:00 da yedi şimdi de 75 ml mama yedi okdar gelde çıldırma4 ay 16 günlük
Zynppkbr Ebubekirim-61 benimki öğlenden gece 11e kadar emmedi memeye yaklaştırınca bana vuruyor reddediyor memeyi akşam üzeri aç kaldı diye sağıp kaşıkla verdim blraz döke saça sonra uyku sersemi birazcık emdi uyudu çok üzülüyorum neden emmiyor bide alerjik kilo alımı zaten az
Merve_96 merveshah 4 ay 20 günlüğüz ve hemen hemen 20 gündür böyle artık yatıp kalkıp dua ediyorum nolur artık uyumaya başlasın diye 20 günde tükendim gündüz uyumaz gece kaç kez uyanır sayamıyorum bile 😭😭
pulim1 merveshah uykusunu alıyor artık büyüyor ya da bu bir atak geçici bacım çünkü benim kızım doğduğundan beri 12 1 sen aşağı yatmıyor sabah 7 ya da 6 da ayakta sürekli böyle bende çok tükendim keşke düzene geçse artık
Bournemount Zynppkbr canım benim bebeğimde öyle uyurken emmek istemiyor.uyku arasında emzirmek istiyorum ağzını açmıyor.12 de uyuyor sabah saat 5 e kadar deniyorum ağzını açmıyor. zaten meme reddimiz vardı.uyurken emziriyordum şimdi birde bu çıktı.çok yıprandım
elfozyil merveshah 4 ay 20 günlük oğlum gece uykusuna en geç 9 10 geçerdi şimdi 12 yi geçirir oldu 🤦🏻♀️