Elaze Meraba bayanlar 1.5 yaşında kızım yaklaşık 1 aydır pisigini geçiremiyorum ayriyeten çok kasıyor hep kanatiyor altını açar açmaz kasmaya başlıyor. Ne olur careee 🙏🙏
senamirayds Elaze babylove adında bir krem kullanıyoruz Almanya’dan geldi. Getirtme imkanınız varsa memnun kalırsınız 😇 onun dışında kırmızı kantaron yağı da iyi geliyor. Boyun pişiğimiz var kısa sürede etkisini gösterdi 😌
Gnsl Elaze pişik olduguna eminmisiniz ? Alerji olmasin. Pisige tuzlu su iyi gelir. Oglum 3 aylikken hafiften baslangic vardi ev de denize yakin esim alip gelmişti onunla yıkamıştım oğlumu. Gecti hemen
Elaze Gnsl alerji olsa sadece popoda olmazkiiii çok ağlıyor hava aldırmıyorum yıkıyorum 2 gün sürmüyor tekrar basliyir ml 😟
nicu Elaze trosyd ve sarı hametanı karıştırın 2 haftadır mantar pişik ile uğraşıyorum ilaç kullanmak istemeyim bebek ürünleri denedim geçmedi. Trosyd ve hametan ile çok şükür geçti. Bir de alerjik bir bebek mi bebeğiniz
Deletedmom62626 nicu trosyd ile hamazing deneyin daha da etkili bizde anında gideriyor ikinci bezi alinca altından kaybolmuş oluyor
CaglaCeylin N-nil denedim halada yaparim papatya caydida olur ebe hanim tavsiye etmisti. Bebek aknesinede iyi geldi bizde
Seselif Elaze yaklaşık 2 hafta herseyı denedim gecmedi pişiği en son doktora cıktık pişik mantara dönüşmüş mavi hametan ve trosyd kullandık 2 güne gectı