Oglumask2019 Gulella120 https://market.sleepy.com.tr/gece-kulotu-lavanta-yagli-5-numara-junior-24-adetlavanta-yagli-masaj-ve-temizlik-havlusu-40-yaprak/ Ben sleepynin sitesinden attım ama daha uyguna satan siteler var canım sleepy gece bezi yaz çıkar üstünde 15 saate kadar kuruluk diyor mavi beyaz paket
Gulella120 Oglumask2019 Ya çok teşekkür ederim size gerçekten.. Hiç duymamıştım böyle gece bezi olduğunu aldım bile 😊
EslemEva_23 Gulella120 prima alabilirsiniz evet pahalı ama sleep veya başka marka kullandığım zaman günde 10 değişiyorsa prima ile 5 6 beze düştü cünkü 6 saatlik kuruk vadediyor gece bağlıyorum sabah açıyorum kızımı asla uyandırma sizde deneyin alabiliyorsanız
Gulella120 EslemEva_23 sleepy gece külotu varmış arkadaş yazmış sipariş verdim onu bir deneyeyim bakalım olmazsa geriye prima kalıyor 😊
ipekkizimm EslemEva_23 kizim gunde 2 3 kaka yapmasina ragmen sleepy ile de max 5 degisim yapiyoruz yani gayet kuruluk ve sızdırmazlık sağlıyor uygun fiyat ile tavsiye ederim 😊
ipekkizimm Gulella120 bezi küçülmüş olabilir mi sonradan olduysa ya yanlis baglanma olmustur yada küçülmüştür 😊
ipekkizimm Gulella120 simdi yorumunuzu gordum gece olanini almissiniz onu da tavsiye edecektim kullananlar memnun kaliyor lavanta yagi da rahat uyumasini sagliyormus probleminiz cozulur insallah😊
EslemEva_23 ipekkizimm kullandım hiç memnun kalmadım aşırı derecede koku yapıyor siz memnunsanız devam edebilirsiniz
susiron Gulella120. Bez küçük geliyor olabilir belki bikaç gün 1 beden buyuk deneyin halen sızdırıyorsa bezi değiştirin isterseniz
serebro Gulella120 aynı sorunu molfixle yaşadım aşırı memnundum ama sabah sırılsıklam kalkıyorduk numara büyüttüm yine aynı. Şimdi gece prima aktif bebek kullanıyorum belki 1 ay oldu başlayalı daha hiç sızdırmadı.