Gulella120 Evy baby kullanıyoruz bu gününe kadar hiç sıkıntı olmamıştı ama dört gündür hep sızmış oluyor bez kötü mü desem e hep kullandığım bez. Var mı önerebileceğiniz bir şey hasta olacak diye korkuyorum bu arada 1 yaşında
Merve1310 Gulella120 sleppy öneririm beni takip 2 aylık bebegim var çok sızma olurdu molfixde ama sleppyde bi sıkıntı yaşamadım
F-Betul Gulella120 prima pure öneririm, biraz pahalı ama ben sadece geceleri bağlıyorum kafam aşırı rahat.
Gulella120 AselEzgi böyle giderse öyle yapmayı deneyeceğim uykusu o kadar hafif ki hiç kurcalamak istemiyorum birde uyku tulumu giyiyor. Ama en olmadı öyle yapacağım teşekkür ederim
Ruya_Hayal Gulella120 ben ilk 2 paketi Molfix kullandım hep sızdı sleppy denedim deneyeli hiç sızma yok bacım
ipekkizimm Gulella120 sleepy kullaniyorum bezi sabaha kadar komple cis oluyo ama sifir sizma cok memnunum. Sabah kalktigimda yarim kilo oluyo bezi yine de bi sizdirma yok tavsiye ederim
ipekkizimm Gulella120 bezi küçülmüş olabilir mi sonradan olduysa ya yanlis baglanma olmustur yada küçülmüştür 😊
Semra0716 Merhaba gece bebeklerinizin bezini hiç almıyormusunuz acaba?Benim oğlum 9 aylık ben enaz 2 kere alıyorum rahat uyusun ıslak çişli uyumasın diye.
Oglumask2019 Gulella120 erkek çocuğu mu canım öyleyse bende her bezi denedim sonuç yine bana hüsran oldu 😒 en son sleepy gece bezi varya yeni çıkan ondan aldım çok rahat ettim 1 gram sizdirmiyor bi dene derim
Gulella120 Oglumask2019 kız canım. Öyle gece diye geçen bir bezi olduğunu bilmiyordum. Link atabilir misiniz gece külodu diyor o mu
Oglumask2019 Gulella120 https://market.sleepy.com.tr/gece-kulotu-lavanta-yagli-5-numara-junior-24-adetlavanta-yagli-masaj-ve-temizlik-havlusu-40-yaprak/ Ben sleepynin sitesinden attım ama daha uyguna satan siteler var canım sleepy gece bezi yaz çıkar üstünde 15 saate kadar kuruluk diyor mavi beyaz paket