Smy16 Nurdn55 4 aylıkbizimkide aynı sizinki gibi bazen saat başı bazen 2 saatte bir felan 3 dakika emiyo
Rahi Bi emzirme danışmanından dinlemiştim zorlar gibi ama umarım işinize yarar verimli emmesini sağlamak için iyice acıkmasını bekleyin hemen istediğinde vermeyin oyalayın biraz başka şeylerle diyordu
Brrn8890 Rahi bende tam tersini okumuştum bebek acıkma belirtileri vermeye başladığında çok fazla huzursuzlanmadan emzirmeye.baslamak gerekliymiş🤷
Bebek2020 Nurdn55 maalesef memede kalmak istiyor bu aralar. Bazen yarım saat bazen 40 dk. Çok nadir çok uykusu olduğunda 15 dk emiyor
Nurdn55 Vinividiviciii meme reddi var diyemem ayağa kalktığımda alıyor memeyi 🤷🏻♀️ Oturur poziysyonda pek sevmiyor emmeyi anlamadım gitti 🤦🏻♀️
Meltembd Benim de 1 aylk bebeğim var aynı durumdayız .Göğüs ucum küçük olduğu için tam kavrayamıyor diye doğumdan sonra silikon uç verdi hemşireler😔ona alışmıştı şimdi onuda istemıyor 3-5 dkka normal göğüsümğ emıo bırakıyor çok kötü ağlıyor aç kalınca mecbur sağarak verıyorm buda beni baya yordu😣
Nurdn55 Meltembd Meltembd bende yeni zamanlarda göğsümün uçları çatladığı için slikon meme kullandım yaklaşık 20 gün hatta ilk zamanlar oda 3 4 dk emiyordu sonra ona alıştı emebildi acıkmasınk bekleyin sizde ayrıca göğüslerimin ucu düzeldi onları cıkardım şuan normal emiyor. Korkmayın emzirmeye çalışın gerilmeyin azda emseler doyduklarını biliyorum en azından hiç emmemesinden iyidir diyorum ☺️
Cerennh Nurdn55 benimde bebeğim 1.5 aylık biraz saat aranız kısa tutuyorsunuz mesela bende o ağlamadıkça vermiyorum zaten açıkınca ağlıyor ,o zaman 15 20 dk emip bırakıyor,bekleyin açıksın yoksa üst üste gelip gazda fazla yapar
Dogabebekkk Cerennh bebeğinizi her emzirmede iki göğsünüzü de veriyor musunuz yoksa her emzirmede tek göğüs mü? Bir de kaç saat arayla emziriyorsunuz benim de bebeğim 1.5 aylık bazen uyuyunca uyanmak bilmiyor ben zorla uyandırıp emziriyorum zorla yani o zaman da kuvvetli emmiyor bıraksam 5-6 saat uyuyacak en az 🙁
Sarileblebi Nurdn55 doğduğu günden beri saat başı emzirdim en güzeli yok cok o falan diyenlere kulak asmadım halada öyle devam ne kadar anne sütü okadar sağlık bakış acım bu
Sarileblebi Nurdn55 değişiyordu ne desem yalan ilk başlarda 2-3 dk sonra sonra artıyo ama bence sıj sık verin
Prenses_annesi22 Nurdn55 sankı bızı anlattın agzına veryorum meneyı sıkıp dılıyle yalıyor sdce ucunu alyo mıc mıc ypyo bırakyo bzen alyo emıyor 5-10 dk fln doktor agzı kucuk gogus ucun buyukse zman alır emmesı dedı bklyorm sagıp veryorm bıyndan memeye tutturyom
Melekroni Nurdn55 ilk önce kilosuna bakın kilosu iyiyse 3 dakika emmesi önemli değil 2 saat arayla emzirebilirsiniz ama kilo almıyorsa yada zayıflıyorsa sürekli emzirin
Melekroni Nurdn55 kilosu iyiyse demek oluyorkş bebeğin iyi besleniyor dakika falan tutmanıza gerek yok benim bebeğim şuan dört aylık (hiç dakika falan tutmuyorum açıkınca zaten ağlıyor doyacağı kadar yiyor
Prenses_annesi22 Nurdn55 aynen öyle bıran önce emselerde rahatlasak sagmaktan gogus uclarm yara olck cok acıyor 🙄