Nesrin1 Minasuyunannesi piyasada ki bütün mamaları denemiş biri olarak hipp de karar kıldık hipp mamayı daha çok sevdik
shdemir Minasuyunannesi Ben 8 aydir kullaniyorum oglum suan 9 aylik 10 kilo 76 cm gelisimi gayet iyi. Mamadanda cok memnunuz. Artan mama derken biberonda kalipta icmediginden bahsediyosaniz 1 saat icinde tüketmiyorsa döküyorum.
Busraklcc Minasuyunannesi hipp bizde kullaniyoruz gazini kendi cikariyor anne sutu arti mama olarak gidiyoruz bebek kilo almis bizim saatlerde cok onemli bebeginiz kucukse 2 saatte bir mutlaka beslenmeli
Betull Minasuyunannesi kullanıyorum canım yaptıgım mamanın yarısını içiyorsa 2 saat içerisinde vermeyi deniyorum eger iömezse döküyoeum
Minasuyunannesi Nesrin1 bnde evolviadan hipp aldım aptamil denedim ama bütün doktor ve ebeler hipp tavsiye etti ona devam ediyorum ama bazen artıyor mama bu aralar çöl artıyor dokemıyorum da meğer bekletilmemeli gerekiyormuş
Minasuyunannesi Melis_Lila kızımda hersey normal ama bazen çok iyi doyuyor bazen hıc doymuyor mama değiştirmekte istemiyorum sürekli
Minasuyunannesi shdemir yaaa gerçekten mi bn çok hata yapmışım o zaman kızım 2,5 aylık emmiyor bn ziyan olmasın diye kıyamıyordum fakat kaç saate tüketilmeli bılmıyırdum siz kaç cc verıyorsynyz
Nesrin1 Minasuyunannesi içebildiği kadar yap az az yap 60 ml mesela dene daha çok isterse doymamıştır
Deletedmom324 Minasuyunannesi ben az yapıyorum. Baktım ıstıyor devamını yapıyorum. Aglıyor evet ama yapacak bırsey yok.
Melis_Lila Minasuyunannesi benşmki 1 aylık 3 mama kullanısıkız gazı cok oluyo 2 mamada hipte cok rahat ama kilo almıyor
Ezor Bende hipp comboitik kullanıyorum doğduğundan beri anne sütü 1 ay aldı sadece yarın 3 aylık olucsgız hala hipp kullanıyorum fakat güzel ama kilo alımı gerçekten çok yavaş 3150 doğdu kızım bugun Dr a gittim 5300 olmuş daha yani küçük bende değiştiricem mama güzel ama işte çoğu kişi de aynı sorunu duydum bende
shdemir Ezor Zaten 3 aylık bebegin ortalama kilosu 5400 olmasi gerekeni. Kilosu gayet iyi yani bebeginizin.
Deletedmom324 Bevegın salyası degmıs mamayı kısa sürede dokmenız lazım. Kapagını acın kokuyor zaten :/ ek gıda donemı ıcın de gecerlı. Salya degmısse saklayamazsınız
Betull Minasuyunannesi canm yaptım içmedi 2 saat içerisinde içmezse döküyorum ama bunu drumda söyledi zaten ama herkesin tercihi tatlım
poncikci Bebegm 5bucuk aylık hipp combiotik kullanıyorum 120cc içiyor genelde ama bazen 30cc flan kalıyor döküyorum öyle 1 saat yarım saat flan bekletmiyorum hep böyle yaptım evet yazık oluyor ama risk alamam bebegm içiyor sonuçta
Minasuyunannesi Ay vallla napacağımı şaşırdım yengem 2-3 saat dursa bırsey olmaz bı gün bekletme dedı 1 saat ıcınde vermeme çalışıyorum ama doğru olan ne bilmiyorum