Sefaserpil kilo vermeye calisipta herşey yiyip pilav makarna vs ama ekmek yemeyen kilo veren var mı bol su ve bitki çayıyla
Merve201119 Sefaserpil ben ekmek yemem normal pilav makarna yerim ama aksam altından sonra yemem birsey sadece su içerim böyle kilo verdim ne diyet ne spor
asyasare Sefaserpil ben veremiuorum o sekilde. hic ekmek tuketmiyorum 1 aydir ge protein agirlikli beslendim. tavuk et yumurta yedim. sekeri tamamen kestim. makarna pilav da yemedim. sadece protein ve nisasta icermeyen sebzelerden yedim. 5 kilo verebildim. simdi son 1 haftadir biraz bozdum makarna pilav vs yemeye basladim kilo vermem durdu. 🤷🏼♀️ cok zorlamaya basladi artik diyet beni ama bir yandan da son 10 kilo kaldi 2 ay daha sık disini diyorum bakalim
damlahira Sefaserpil Ben hiç ekmek tüketmem makarna pilav yaparım çok az yerim ama veremiyorum da çok fazla da almıyorum 70 kilodayım ne iyi ne kötü ama doğumdan önce zayiftim baya
RumeysaMom Sefaserpil valla ekmek yemiyorum pilav makarna terzı bişeyler olunca porsiyon kontrolü yapıyorum bazen onuda yemiyorum bol su paketli gıda uzak duruyorum tamamdır 😍
Deletedmom5284 ben hiç ekmek tüketmiyorum dürüm falan yerken yediğim ekmektir sadece o yüzden kilo almıyorum zayıfta değilim aslında ama sabit kalıyorum en azından
Sefaserpil Merve201119 yani ekmeksiz veirrim ssnirim dimi pilab feln çok yemiyorum zaten ben sebze çok yiyorum bide ekmek çok yiyorrm sabah kahvaltı yeşillik başladım yumurta bari
Sefaserpil asyasare aslında ben tavuk felanda sevmiyorum yememde hiç yani ekmek çok yerim bide gece sanırım bunlar kesersem gider kilom
RumeysaMom Sefaserpil görürsün sadece porsiyon dikkat et herşeyden ye ama az ye 1 tepeli tabak pilav yiyorsan 3/1 ni ye yavaş yavaş azalt porsiyonlarını kalori açığı yapman lazım kilo vermen için 2 öğün beslenmeni öneririm ben 84 den 65 kiloya düştüm 7 ayda
Merve201119 Sefaserpil bir ay dikkat etsen farki görürsün tabi bir arkadaşım diyetisyene gitti diyetisyende pilav makarna veriyor tabi tabak dolusu degil uc kasik bes kasik yani aksam en geç yediden sonra su hariç birsey yiyip icme şekersiz çay içebilirsin gun arasında yeşil elma ye metabolizmayı hızlandırıyor 3 litre su ic bir ay sonra farki kendinde görürsün
Bebegimucizem Sefaserpil ekmek sart karbonhidratsiz diyeti diyetisyenler de onermiyor fakat yediğiniz tahıl içerikli ekmekler olacak. Akşam patates pilav makarna yerseniz tüketmeniz şart değil ama sabah kahvaltı da yemek gerek
Sefaserpil Bebegimucizem akşam pilav markana yedim zaman yemiyorum ama sabh kepek eekmehi yiyim kaç dilim olması lazm
elizabeth Sefaserpil ekmek yemiyorum diye 2 tabak pilav yersen faydasını görmezsin tabii ama kontrollü gidersen mutlaka görürsün. Ekmek, hamur işi, paketli ürün yemeyerek çok kilo vermiştim gerçi şu an hepsini geri aldım ama olsun 😀
Bebegimucizem Sefaserpil Ben de önceden yemiyordum diyet yaparken ama şimdi sabahları 2 dilim tüketiyorum. Zaten tahıllı olduğu için uzun süre tok tutuyor vücudu