ilayyda23 Kızlar aptamil fiyatları öyle bir fırladı ki rahatça alamıyoruz artık Sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz veya nasıl alternatifleriniz var benim bebiş 4 aylık
Mltmdfn ilayyda23 sma kullanıyoruz 7 aylık olcaz gayet memnunuz 95 tl gerçekten cok pahalı kur arttıkca mama fiyatlarıda artıyor bi ara 120 tl idi😭
Sakinolseherjim_ ilayyda23 valla bende aptamil aldim az önce esim sehir dışında kayipedere dedim 250 grami 50 lira ucmus ucmus
Miyonunannesi Hipp kullqnıyoruz en ucuz e bebekte 75 lira ayda 6 kutu gidiyo canım. Pahalı ama memnunuz benim bebegımde 4 ay 10 günlük
Deletedmom5284 Alya112 yaa pahalı mı bilemedim fiyatlarına dikkat etmemiştim hiç ne kadardan yükseldi
Alya112 Deletedmom5284 bende hiç bilmiyorum valla mama fiyatları hangisi uygun Hangisi pahalı . 2 aylık oğlum 2 aydır mama veriyorum. O yüzden mama piyasasını bilmiyorum 🤷🏻♀️😂Baştan beri Aptamil içiyor hipp çok kusturdu Aptamili sevdi.
inanozlem ilayyda23 bazı eczanelerde kampanyada Aptamil 900 gram 109.90 TL. Ben se aptamil Kullanıyorum stokladım baya en uygun bu fiyat yılbaşında zam gelecek diye çoğu eczaneden geri almış ecza depoları bu kampanyada olanları
Deletedmom5284 Alya112 bende çok sık mama değiştiriyorum ama dikkat etmemiştim şimdi aptamile geçeceğim 😂
efaenda2161 ilayyda23 aptamil kullanıyorum 1 yıldır ben kampanya ile alıyorum canım hep özkuruşlar market te 2 tane 850gr 209 TL normal fiyatı 125 TL bize daha uyguna geliyor
2bebelianne__ ilayyda23 sma optipro kullanıyoruz ebebekten alıyoruz 800 gram 94 tl 400 gr 65tl 1 kg 143 tl