HatFer135 Sizce kaç olmalı kizlar 60 oldum bikez herşey aşırı zayifsin dedi yinede kararsızım boyum 165 ideali kaç sizce
Svdmm HatFer135 canım sadece boyla ideal kilo hesaplanmiyor bence , bazilarinda kemik agirligi denen birsey var , yag orani vs farkli oluyor , bence sen kendinu aynada hangi kiloda begeniyorsan odur
sevimlienerji HatFer135 bence 165 boyunuz varsa 55 60 kilo ideal benim boyum 170 kilom 60 ama ben 55 kiloya düşmek istiyorum doğumdan önce 55 kiloydum herkes fizigimin çok güzel oldugnu söylerdi 😍
Hilalse Kiraz ya banada söylermisiniz 25 yaşındayım 178 boyum var kaç kg olmam lazım benim 68im 65 istiyorum ama sadece istiyorum bi çaba sarf edemedim daha 🤣
2balbiranne HatFer135 bende 165 im kilom 60 ken toplu tam ideal görünüyordum bence bu gövde boyu ve bacak boyuyla alakalı kimin gövdesi uzundur 60 kg zayıf gösterir kimin gbacak boyu uzundur 60kg kilolu gösterir 😇
HatFer135 2balbiranne ahh bacım yaramı destin benim bacak uzun uzun ama göbek bölgem var popom dümdüz 🥴
2balbiranne HatFer135 korse kullanabilirsin toparlar diye düşünüyorum 😇 bide kilolu değilsin o göbekte bir canlının eseri lütfen yoksa hepimiz genç kızken fittik ne göbek ne kilo mikemmeldikte iştee 🤷🏻♀️ miniklerin canı sağolsun 🥰🥰
HatFer135 2balbiranne gözümde canlanır koskoca mazi 🥴eskiden böyle miydi 4 doğum yaptım böyle kalakaldım evlatlarim canınız sağolsun 😊
2balbiranne HatFer135 maşallaah Rabbim bağışlasın🍒 4 çocukla 60 kg daha ne olsun göbek kısmını dediğim gibi korseyle toparlarsan genç kızlara taş çıkarırsın eminm gerçi bu formunla da çok bişey kaybetmemişsin 4 çocuğa rağmen maşallah 🧿🍒
HatFer135 Betul055 ahh zaten kar yokmu bacım kilo alıyoruz bı dert veriyoruz yine dert ne istiyorlar vucutcagzimizdan😅
HatFer135 Baal bence en az 58 ya ben en son ortaokulda 58 gördüm çünkü yapım gereği 🥴 zayıflık güzel ama çokta zayıf sevmiyorum ya 😊şimdiki nesil hep iri yapılı kaslı masli kizzz🥴