NisanurunAnnesi1 Merhaba canım anneler. Kızım 8 günlük benim sütümle doymuyordu bende aptamil 1 devam sütü ek olarak günde 2-3 sefer veriyordum fakat bebeğim gaz sancısından uyuyamaz oldu çok rahatsızlandı günde 3-4 sefer kakasını yapıyordu doktora götürdüm başka mama önerdi. Sizde de aynı durumu yaşayan oldu mu yoksa bebekten bebeğe değişen bir durum mu bu?
Deletedmom60 NisanurunAnnesi1 oğlumda da aynısı oldu, çoğu bebekte de aynı şikayet. sonra araştırdım geçtiğimiz yıllard içinde gdo bulunduğu için toplatılmış aptamil, davalık felan olmuş. bazı yurt dışı ülkelerinde de satışı yasakmış. hipp organik combiotic anne sütüne en yakın mama tavsiye ederim
Olcayalp NisanurunAnnesi1 aynı şeyi yaşadık, humana veriyorum rahatladı bebeğim. Golden goat a da alışamadı.
Poncikanne160920 NisanurunAnnesi1 canım biz 2 ay aptamil conformil kullandık gazlı bebekler için sonra gaz sorunu hafifleyince normal aptamil kullanmaya basladık
Olcayalp NisanurunAnnesi1 Bebek emiyorsa mama yerine bol bol emzirin ama. emzirdikçe süt salgılanacaktır daha yolun başındasınız. Benim bebeğim 2,5 aylık olana kadar emmedi zor başlattık o yüzden mana vermek zorunda kaldım
NisanurunAnnesi1 Deletedmom60 bizim doktorumuz da evolia ac antikolik manayı önerdi onu aldık gaz sancısı yapmıyormuş ve bağırsaklara iyi geliyormuş sanırım
imrange Bende ilk ay aptamil kullandım ikinci ay bebelac golda geçtim o kadar gaz yapmıyordu bebeğimde ama değiştirdim yinede
NisanurunAnnesi1 Olcayalp bebeğim çok nadir tutuyor memeyi. Günde en fazla 2-3 sefer mama veriyorum gerisi hep anne sütü zaten . Doyamadığı için ek kullanıyorum
Poncikanne160920 NisanurunAnnesi1 hayır yani gazın açıklaması bulunamıyor zaten oluyo illaki mama felan bahanesi oluyo bizim 5 güm kaka yapamadıgıda oldu sonra yaptı böyle seyler yaşanabiliyor
Zynpsultan NisanurunAnnesi1 benim kızım 7 aydır kullanıyor bir sorun olmadı çok şükür. Bebekten bebeğe değişiyor. Bizde de bebelac çok gaz yapmıştır
ilkgozagrimmmm NisanurunAnnesi1 4 aylık bebeğimde öyle oldu içip ağladı hep . Bebelac gold aldım onda öyle problem olmadı canım
Snglklc NisanurunAnnesi1 yaa şu aptamil bana çok kimyasallı geliyor nedense hem ucuz da değil öyle onun yerine golden goat vb mamalar daha masum geliyor bana.
1minnakannesi NisanurunAnnesi1 kızım 9 günlük sütüm yeteri kadar gelmediği için mama takviyesi yapıyorum bebelac gold kullanıyorum 1 haftadır gaz sorunu yaşamadım
karsiyakalianne Benim bebeğim de aptamil ile besleniyor. Ne yazıkki benim sütüm yok. Kakadan önce hep karnı ağrıyor, çok ağlıyor. Kabız da değil ama aptamil bizde de sıkıntı yarattı. Başka mamaya geçemiyorum ne denediysem oğlum kustu.
NisanurunAnnesi1 karsiyakalianne aynı sorunu bende yaşadım. Kakasını yaparken çok ağladı zorlandı ve yetişkin gibi yapıyordu baya sesli yaptı. Doktor önerisi alabilirsin mama konusunda. Hem bebeğin rahatsız olur hem sen canım