SZA Elikkk ohhh ne güzel ancak evi temizliyorum yemek yapıyorum makyaj filan unuttum artık güzel giyinmeyi de😔 bide salaş dolaşmaktan sıkı şeyker le rahat edemez oldum.yuz dış ve banyo okadar
DeryaDeniz1022 Elikkk Yok kız en iyisi ısıtmalı ağda makinesi. Ağdanın ısınması 5 dk, bıyık alma 1 dk. Ağdayı sür, yapıştır çek, bir tane minik kıl dahi kalmıyor. İple acıyor çok zor bence 😃 ama iple de kaşlar iyi alınıyor 👍🏻👍🏻
Sila21 Elikkk nerde ne bakımı canım Eşimin ailesiyle yaşıyorum ve eşim bakımlı olmama ve evde bile patik giymemi ister birde tesettürlüyüm illa yelek giymek zorundayım bunun ailesi varken birşey yapılmıyorki Bikeresinde eşim babası ve erkek kardeşi varken benim yanıma geldi surf yan yana oturduk diye ve sırf eşim benim üzerime kapşon giydirdi diye kayinpeder kalktı küçük kaynima söylemiş kaynimda esime anlatıyor babam var ayıpmış Bıktım bunlardan valla
Sila21 Elikkk canım valla ben kabullenmek bile istemiyorum çünkü daraldım sürekli odama çekiliyorum napiyim bu yaşını basını almış kayinpederin yanında birde esimle kiste yapsak kayinpedere söylesek kayinpeder diyor ben biliyorum hiç gerek yok listeye falan Kac kez kavga ettim evimi ayırcam diye gecenlerde bir Kargom geldi neymiş kargocu adamla konuşmuşum iftira atti çok dellendim Sonunda diyor ki 3 ay daha sabret gidin kiraya falan bende 3ayi bekliyorum hayırlısıyla Insallah burdan cikariz keşkem önceden ayrı oturmak isteseydim
Hiramgul Elikkk 10 ise gidiyorum 8 de cikiyorum cocugu kayinvalidemden alana kadar gidene kadar eve saat 9 oluyor ordan eve gidiyorum evi topluyorum temizliyorum cocugun mama saati geliyor.sonra yemek hazırlıyorum.dusa giriyorum vs cocukla biraz ilgilenip tekrar mama veriyorum saat 12 oluyor esim geliyor yemek yiyene kadar vs saat 2 ben cidden hic bakmiyorum
Elikkk Hiramgul çalisan annelerin isi ayri zor ben evdeyim tabi boş zamanim cok ama aize allah güc versin gercekten
DilaraYigit1 Elikkk hem bebek hem hamilelik zor oluyor biraz ama sadece dışarı çıkacakken yapabiliyorum
Ahmetaslanannesi Bebegim_28 bende sadece duş ve dış fırçalama onun dışında şu an bir şey yapamıyorum vakit bulunca evimi temizliyorum daha 24 günlük oğlum
Bebegim_28 Elikkk bu aralar birikir oldu çamaşırlar 😬 dün iki üç tur yıkandı bi de iki Kişiyiz Allahtan