Elikkk Saolun kızlar sayenizde kendimi toparladım geçen burda bir post okudum evde paspal gezmeyelim tarzında yorumlar vardı bir silkelendim kendime indirimden trendyoldan bir kaç güzel iç çamaşırı bir kac tayt iki üç omuzu düşük bluz aldım sonra güzel bir deodarant evde sıkmak için vücut parfümü hem hafif oluyor hemde bebegimi rahatsız etmez yüzüme güzel bir nemlendirici bir yüz yıkamak için sabun bir tane aktardan kil maskesi aldım haftada bir uygulamak için sonra gül yağı aldım yumuşacık yapıyor cildi kaşlarıma kirpiklerime tatlı badem yağı aldım sürüyorum saçlarima bir bakım spreyi kendimi nasıl iyi hissettim bilemezsiniz birde at kılı fırçası duştan sonra bacaklara göbeğe masaj yapmak için 3 dk bir kaç tanede evde takmak için taç darmadagınık durmayayim diye korona iyice piskoljimizi bozdu yoksa hergün 10 dkda daha iyi hissetmenin yolları birde spor yapmaya başladım iki üc basit hareket geceleri bebegim uyuyunca yapıyorum sonra limonli su iciyorum sabahları kendimi sevmeye başladım kaşımı bıyığımıda sürekli salmıycam artık silkelendim vallahi sizede basit tavsiyeler olsun kendinizi sevin siz mutlu olursanız bebeklerinizde mutlu olur kadin olduğumu hatırladım valla öyle pahallı kremler kiyafetler falan almadım ama düşük bütçeyle baya bir iş gören şeyler aldım analık bunu gerektirir hem israf yapmadan hemde paril parıl olmak 🥰
Bebegim_28 Elikkk vakit bulursam evimi topluyor temizliyorum tek yaptığım bakım duş ve diş fırçalama 😵pazar günü 40 ı çıkıyor bebeğimin inşallah ondan sonra bende ufaktan ufaktan toparlarım 🥴
Melisasbasi Elikkk bende bi hevesle kalkiyorum biseyler alıyorum yapiyorum falan ama sonra kizim ve gazı sayesinde gram enerjim kalmadigindan baygin sekilde birakiyorum.herseyi bence bu bebek biraz buyuyunce dsha mümkün olur en azindan benim kiz icin 🥴 ama sizi tebrik ederim kesinlikle vaktim ve enerjim olsa bunlari yapardim ki eskiden fazlasini yapıyordum 😓
Hohomoromu Elikkk bu saydiklarini genel olarak yapıyordum zaten ama artık farklı bakımlar istiyorum inslah virüs ten sonra 🙏
YeldaKuzey Elikkk pandemiden dolayı kuaföre gtmek gelmiyor içimden ama saçlarıma ve kaşlarıma bakınca gitmeyi düşünüyorum. Allahtan eşim eski bayan kuaförüde bu hafta sonu kesim ve boya yapacak bana. Makyajımı hic eksik etmem bebek olmadan önce coook bakımlı ve süslüydüm ama şimdi maalesef sadece makyaj yapıp tayt üzerine kazak geciriyorum okadar 🤷🏻♀️
Elikkk Bebegim_28 sen daha çok tazesin kuzum benim bebegim 18 aylık sen şuan içinden nasıl geliyorsa öyle davran herseyin zamani var
Ahmetaslanannesi Bebegim_28 bende sadece duş ve dış fırçalama onun dışında şu an bir şey yapamıyorum vakit bulunca evimi temizliyorum daha 24 günlük oğlum
Elikkk Melisasbasi hepsi toplasan 15 dk sürüyor duşuda mümkün olduğunca bebegim uyurken yapıyorum burdaki anneler söylemişti inanmamıştım alışkanlık haline getirince kolay oluyormuş
Bebegim_28 Elikkk yaa bak bunu okumak iyi geldi 😊haftada bir detaylı sil süpür yapıyorum eve kendime bakım yapmış gibi oluyorum 😁
DilaraYigit1 Tam kendime bakayım dedim zamanda yeniden hamile olduğumu öğrendim bebeğim 6 aylık neyime benim bakım 🤱🏻😂😭
Hohomoromu Elikkk ipek kirpik kıl tekniği kas cilt temizliği ayak bakımı spor göz altı ışık dolgusu hayaller büyük 😅 inşallah hayırlısıyla yaz a yapabilirz
Elikkk Birde sert hamam kesesi aldım batıklar ve cilt rengini acmak icin oda baya etkili oldu duşta yumuşayan cilde yaparak baya renk tonu eşitleniyor
Elikkk Hohomoromu ay durumum yok yoksa bende neler isterim ipek kirpik kirpikleri dokuyor ama liftingi öneririm yada laminasyon
Elikkk Bebegim_28 bende öyle haftada bir yapıyorum 2 güne birde öyle üstünden bir süpürge tutuyorum çamaşırları fazla biriktirmeden yıkarım az olunca katlamasi asmasi daha kolay oluyor
Elikkk YeldaKuzey olsun oda yeter youtubedan kaş ve bıyık alma videosu izleyin bimdeki agda bantlari cok iş görüyor ip kullanmayida ögrendinizmi tamamdır
Bebegim_28 @Laayla inahavin#8667197 inşallah gaz olayı düzelse o bile yeter okullar kapalı olunca eşim evde bebeğe o bakarken ancak evi temizlerim. Bu huyuma kızıyorum küçücük bebeğin var her hafta halı kaldırmasan ne olur o halılar kalkacak ev detaylıca silinip süpürülecek illa 🥴
Bebegim_28 Elikkk bu aralar birikir oldu çamaşırlar 😬 dün iki üç tur yıkandı bi de iki Kişiyiz Allahtan
DeryaDeniz1022 Elikkk Yok kız en iyisi ısıtmalı ağda makinesi. Ağdanın ısınması 5 dk, bıyık alma 1 dk. Ağdayı sür, yapıştır çek, bir tane minik kıl dahi kalmıyor. İple acıyor çok zor bence 😃 ama iple de kaşlar iyi alınıyor 👍🏻👍🏻
DilaraYigit1 Elikkk hem bebek hem hamilelik zor oluyor biraz ama sadece dışarı çıkacakken yapabiliyorum