Aselinam Berfin_kayacan oppoyu bilmem ama geçen gün şu reklamlarda çıkan samsungun galaksi s20 fe modelini aldım aşırı memnunum kamerası süper ötesi tavsiye ederim😉
Humaveannesi58 Ben oppo rx17 neo eşim oppo p4 lite kullanıyoruz ikimizde cok memnunuz sarjida gayet güzel gidiyor 😊
Berfin_kayacan Kuzey-41 😂😂😂eşim kendine iphone 11 almış bende bu pahalı bu pahalı diye gezinip duruyorum 😟🤣🤦♀️
Aselinam Kuzey-41😃😃 ıphone 6 vardı elimde onu 1060 tl saydı eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla aldık öyle 😀
Kuzey-41 Berfin_kayacan canm bilmedgn tlfnu alma bence ne varsa samsungta var bende yeni a31 serisini aldım çok memnunum şarji 2 gün gidiyor kamera zaten efsane hafiza 128gb👍🏻 iyi reklam yaptim 😄 eşimde a51 kullaniyor
Melismuhammed2331 Berfin_kayacan benimki oppo reno a52 canım şarjı çok uzun süreli gidiyor güzel kullanımı felan ben memnunum 😊kamerasida çok çok iyi
Aselinam Berfin_kayacan ama deger o fiyata bide kampanya var eski telefonun varsa onu da sayıyor öyle alabilirsiniz
Fatosloya Oppo kullanıyorum bu kadar sağlam bir telefon görmedim 🤭 kızım milyon kere fırlattı suyun içine attı hala sapasağlam maşallah ekranı kırdı yalnız değiştirdim hala kullanıyorum.