Berfin_kayacan Kızlar oppo tlfn kullanan var mı? Hangi serisini kullanıyorsunuz? Şarjı iyi dayanıyor mu? Kamerası nasıl? Baya soru sordum hakkınızı helal edin alacağım da çok kararsızım acaba memnun kalan var mı🥰😍😇şimdiden teşekkürler Aklımda oppo a73 var bakalım
Aselinam Berfin_kayacan oppoyu bilmem ama geçen gün şu reklamlarda çıkan samsungun galaksi s20 fe modelini aldım aşırı memnunum kamerası süper ötesi tavsiye ederim😉
Kuzey-41 Berfin_kayacan canm bilmedgn tlfnu alma bence ne varsa samsungta var bende yeni a31 serisini aldım çok memnunum şarji 2 gün gidiyor kamera zaten efsane hafiza 128gb👍🏻 iyi reklam yaptim 😄 eşimde a51 kullaniyor
Melismuhammed2331 Berfin_kayacan benimki oppo reno a52 canım şarjı çok uzun süreli gidiyor güzel kullanımı felan ben memnunum 😊kamerasida çok çok iyi
Humaveannesi58 Ben oppo rx17 neo eşim oppo p4 lite kullanıyoruz ikimizde cok memnunuz sarjida gayet güzel gidiyor 😊
Berfin_kayacan Kuzey-41 😂😂😂eşim kendine iphone 11 almış bende bu pahalı bu pahalı diye gezinip duruyorum 😟🤣🤦♀️
Aselinam Kuzey-41😃😃 ıphone 6 vardı elimde onu 1060 tl saydı eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla aldık öyle 😀
Aselinam Berfin_kayacan ama deger o fiyata bide kampanya var eski telefonun varsa onu da sayıyor öyle alabilirsiniz
Fatosloya Oppo kullanıyorum bu kadar sağlam bir telefon görmedim 🤭 kızım milyon kere fırlattı suyun içine attı hala sapasağlam maşallah ekranı kırdı yalnız değiştirdim hala kullanıyorum.