Emirkaaninannesi Hanımlar merhaba oğlum 1 yaşına girdi salgindan dolayı genel muayeneye goturmedim son 5 6 aydır yaşına girdiği için kontrol muayene amaçlı götürmek istiyorum sizler götürdünüz mü bu dönem hastaneye gitmek ne kadar doğru
Mom088 Emirkaaninannesi herkesin fikri ayrıdır ama benim fikrim ne olursa olsun rutin kontrollerine götürürüm ben
Purely Emirkaaninannesi valla ben yaşına girince goturcem bizim daha var ama 9. Ay muaynemize geçen götürdüm. Olan biten bisey varsa fark etmediğim doktor görür bilir için rahatlar. Bizim burdaki özel hastanenin iki farklı binası var çocuk doktorunun olduğu yer tenha oraya gidiyoruz.
ozdenarda Emirkaaninannesi ben kızımı 1 yasına kadar her ay 1 yaşından snra da muhakkak 6 ayda bir kontrole götürüp bütün kan ve idrar tahlillerini yaptırıyorum pandemi sürecinde de götürdüm böyle seylerin ihmal edilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim
Gmzdgs Emirkaaninannesi ben 4. Aydan bu yana götürmedim 1 hafta once yasımız doldu aşıya gittik o kadar evden dışarı çıkarmaya korkuyorum hastaneye asla gitmem zorda kalmazsam
Mom088 Emirkaaninannesi götürmenizi tavsiye ederim . Zaten doktorunuza sorarsınız o size gitmeniz gereken tarihi söyler birdahakine ona uyarsınız
Emirkaaninannesi Gmzdgs bende en son 6 ay önce falan götürdüm bayağı uzun zamandır gitmedm ama artık gitmem gerek sanırım
Keremikonunannesi Ayından itibaren medicanada olan çocuk doktorumuzu değiştirmk zorunda kaldım malum pandemiden dolayı. Doktorumuz da öyle istedi,açık açık söylemese de. Özel muayenehane+çocuk polikliniği şeklinde olabilecek en güvenli ve temiz iki yer bularak yine her ay rutin kontrolleri, aşıları vs aksatmadan devam ettim. Aksi halde yapamazdım muhtemelen çünkü dişlerinde her seferinde ateş tavan yaptı ve 6. Hastalık atlattı bu bir yılda oğlum maalesef. Özellikle bu salgında, aklım çıkıyor malum ateşlendiğinde. Doktora da götüremeseydim düşünemiyorum ben ne olurdum🤦♀️
Emirkaaninannesi Keremikonunannesi benmde götürmem gerekiyor da kronik rahatsızlığımda olunca pek evden cikmiyorm markete dahi gitmiyorum inanın ama götürmek şart artk
Nrnfth Emirkaaninannesi Benim kizimda yasina girdi biz hep götürdük en son 10bucuk aylikti ama simdi hastane özel muayeneleri kapatmış doktorumuzda 1yas kontrolünü bikac ay geciktirebiliriz sorun yok dedi ben yinede saglik ocaginda kan verip degerlerini doktorumuza göndericem damlalara devam etmek icin sorucam
demirboy Emirkaaninannesi ben pandeminin başından beri götürdüm. 1 yaşında da yine götüreceğim bence götürün de gelişimini görsün
Emirkaaninannesi demirboy evet haklısınız iştah ve uyku problemi de var onlar için bile götürmek şart
Gmzdgs Emirkaaninannesi bence kontrol için gitmeyin aynı kontrolü sağlık ocagı yapıyo zaten doktorda boy kilo bakıyo onlarda