cimengoz Bebeyatmaz kullanan var mı annelerim alsam mı bilemedim kızım 5,5 aylık alırsam ne kadar kullanırız boşuna mı almış oluruz? Yastıklarla oturamıyoruz. Ana kucağından ve yerde dönmekten çok sıkılıyoruz. Kullanan var mı aranızda
Gorkemkc cimengoz bende almayı düşünüyorum 3 buçuk aylık bebeğim sürekli kucakta oturup tv izlemek istiyor bakalım ikinci el almayı düşünüyorum
duzenlianne cimengoz bende bi hevesle almıştım ama cok az kullandık zaten onda da tam duramıyor öne doğru düşüyor yani yine mutlaka yanında durmak gerekiyor bende bi kaç kez kullanıp bıraktım kendim bacaklarımı açıp araya oturturuyordm Hemen hemen aynı oluyor yani
Smyye30 cimengoz anladım canım niye geç kalasınki oturduğu kadar oturur belki kardeşi felan olur o kullanır sonrada 😂yinede sen bilirsin
cimengoz Smyye30 aman Allahım korusun Rabbim isteyene nasip etsin 😄 düşündükçe tırlatacak gibi oluyorum 🤣 çok zormuş çocuk işi ya bir de diş patlattık 🤦🏼♀️😬
cimengoz Gorkemkc ikinci el bende düşündüm ama satanlar kargoyu alıcı ödemeli yapıyor ve büyük bir şey olduğu için kargo ücreti fazla çıkıyormuş. Bir de sizinki daha küçükmüş kullanır heralde bizim için geç mi bilemedim
01asaf01 Ben emzirme yastığını kullanıyorum aynı şey ekstra para vermeye gerek yok zaten kısa süre kullanılıyor :)
cimengoz 01asaf01 bizde de emzirme yastığı var ama beceremedim kullanmayı 😐 ne emzirirken ne de şimdi beceremedim 😐
Gorkemkc cimengoz şimdi site ismi veremiyorum yasak olduğu için canım ama 2 tsne uygulama var biliyorsundur kesin 2. El veya sıfır ürünler satıyorlar karşı ödemeli oluyor otomatikman ama sadece 10 tl ödüyorsun internette sıfırı şuan bebyatmaz markalı 100 tl kargoa bedava sıfırlar 30-40 liraya temiz var
01asaf01 cimengoz ortasına bebeğinizi oturtup kenarlarını kollarının altına doğru yerleştirin benim oğlum güzel oturuyor
bsraaa19 cimengoz bende çok istedim diye kayinvalidem kendi dikti yaptı. Ama kızım içinde on dakika bile zor duruyor hiç sevmedi. Boşa para verip almayın bence az zamanı kalmış yastıklarla idare edin.