minnostospik Arifcan ince giydiyroum uyanınca yelek giydiriyorum evim 23 24 derece çok kalın giydirmiyorum
nneslihan Arifcan evimiz 24-25 derece, askılı çıtçıtlı body, üstüne tulum yada pijama takımı, bir çift çorap. Kat kat giydirmiyorum
bgmarik Arifcan evimin sıcaklığı 22-23 derece ince bir zıbın ve külotlu çorap giydiriyorum.Üzerine de pijama takımı.Kızım emekliyor yerde sürekli o yüzden havlu çorap giydiriyorum ayağına.
DilaraYigit1 Evin içinde zıbın pijama takımı üstüne yelek ayağına çorap patik . Evin derecesi iyi ama ayakları hep soğuk
Bebegimm42 nneslihan nneslihan kaç aylık benim evimde sıcak sizin gibi giydirdim annemler soğuk dedi şimdi bi kat daha fazlalaştirdim
ZhraCelik Arifcan ewin sıcaklığana göre giydiriyorum ama genelde 1 sıfır kol zıbın 1 kollu zıbın üstüne normal badı Alt olarak bir tayt bir pijama
Arifcan ZhraCelik ben bir pijama cıtcıtlı badı ve tulum giydiriyorum cokmu fazla evım cok sıcak degl cokta soguk degıl
ZhraCelik Arifcan gayet normal kaç aylık bebegın oda onemlı 6 7 aydan daha küçükse üstüne çok kalın olmayan bır yelek de giydirebülirsşn bence çünkü bebekler bizim gibi değiller daha çok üşürler
CaglaCeylin Kisa kollu zibin üstüne bi uzunkollu üst ve yelek kilotlu corap tayt, ayriyetten kisa corap 9,5 ayligin dogdufundan beri kisa kolu zibin. Oda 19-20 derece kalörferi acmadigimiz zaman
Bebegimm42 Arifcan valla bende iki gündür bocaliyon ne etcez biz evim sıcak ben bile pijama ile usumem
bgmarik Bebegimm42 eşim eczaneden almış markası yazmıyor oda termometresi olarak geçiyor fiyatıda çok uygun.Bebeğimle 2 odada vakit geçiriyoruz ikisinde de var.
nneslihan Bebegimm42 5 ay 24 günlük canım, ama ben hep böyle giydirdim bir kat dahi fazladan giydirmedim hiç. Doğduktan 2-3 hafta sonra kısa kol, şort vs. Evdeyken kısa kollu zıbınla durdu sadece. Çok kalın giydirmenin tarafında değilim ev sıcak ise
Mltmdfn Arifcan zıbın gecelik hiçbizaman aman aman sıcaga kat kat giydirmeye alıstırmadım suan giydirdiğimde ağlıyor üstünü cıkarınca susuyor yangın biraz😂
Bebegimm42 Mltmdfn kaç aylık bende bi zibin bi pijama giydiriyosum evin sıcaklığı 24 vardır annemler az dedi bi kat artırdı m ne yapcam şaşırdım kalkınca yelek giyiyo mu yerli olur diye
Melindam Arifcan Benim Evimin Sıcaklığı Ortalama 22 Derece Falan Ben İnce Zıbın Üstüne Tişört Altına Kilotlu Çorap Eşortman Altı Çorap Şeklinde Yapıyorum. ama Kızım Sıcağı Sevmiyor Sıcak Olunnca Uyumaz İncr gindiriyorum
Bebegimm42 nneslihan evet cnm ya ev sıcak derece alcam bende ama ben ince pijama ile usumuyom çok giysiye alışınca da bu sefer küçücük birşey de usur değil mi simsi ben bi sıfır kol citcitli bide pijama takımı yeter mi cnm