BalBocegininAnnesi Burda bi anne konak için KONAZOL şampuan kullanıp kolayca bitirmişti konağı. O annemiz kimdi yardımcı olsa bana. Konazol aldım ben ama bebekler için önerilmez yazıyor içinde. Nasıl kullandı ben de kullansam sakıncasını görürmüyümmmm
Fatosveaselbebek BalBocegininAnnesi merhaba o anne kim bilmiyorum ama ben kullaniyorum egzama icin ve kimyasalı yüksek o şampuanın lütfen kullanmayın derim size yanı ağır bi ilaç benim oğlumda da konak var zeytinyağı sürdüm geçmedi bebe yağı sürdüm geçmedi simdi mustela şampuanın konak şampuanı var 100 tl ama geçiriyormuş siz gene de o ilacı bi arastirin egzama icin kullanılıyor ve bebeklere bile özel göz yakmayan bebek şampuanı kullanıyoruz tavsiye etmem
Emineyilmazz BalBocegininAnnesi canım zeytinyağı ile 3 günde kurtulabilirsiniz sür zeytin yağı bere geçir kafaya yarım saat sonra yıka tarayarak bebek tarağı ile bunu 3 gün üst üste yap hepsi gidecek şampuan olarak sebamed kullandık
Emirebru BalBocegininAnnesi kesınlıkle kullanmayın doktorların yetıskınlere bıle onermesı sartıyla kullanılcak bı sampuan bebege uygulanmaz yani !!!!! Mustela konak kiti var sampuan ve krem onu deneyın ya da zeytınyagı bunlarla cozun o sampuan degıl sadece kortızon ıcerıklı tedavı edıcı sampuan doktor kontrol ıle !!!!!
Ppinar Fatosveaselbebek mustela şampuanınin konak şampuanını kullandım 3. Yıkamam da konakta eser kalmadı 79 tl ye aldim.Cok etkili tavsiye ederim😊
BalBocegininAnnesi Emineyilmazz 2 gündür zeytin yağı sürüyorum az kabardı. İnşallah geçer teşekkürler Konazol aldık:( başka bi konak şampuanı almamız gerek sanırım.
BalBocegininAnnesi Emineyilmazz bebek tarağı dediniz ya. Konak için olan taraktan bahsetmiyonuz dimi bebişler için olan yumuşak fırçayı diyorsunuz
zeynepalp Bende kızıma kullanmıştım bundan 3 sene önce falan ama gözüne gelmemesine dikkat et demişti doktor 🙄
Fatosveaselbebek Mircet yarin e bebeğe gidicem peki sebamet direk normal sebametmi yoksa konak icin olanı varmi mustelanin var da sebametin de varmi
elfozyil BalBocegininAnnesi bunun için salı günü doktora gideceğim tekrarlayan Konak var Doktor klinikte vereceğim dedi şampuan mi artık neyse çözüm olursa hemen size yazayım . Bence doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın sizde.
elfozyil BalBocegininAnnesi merhaba, doktorumuzun tavsiyesi https://www.eczavrupa.com/happybaby-innocent-cradle-cap-care-pack-yenidogan-konak-seti Bu iki ürün oldu bilginize. Önce kremi sürüp bir kaç bekleyecek sonra şampuan ile yıkayacaksınız dedi. Yorumları okudum 1 2 yıkamada sorun çözülmüş.
Mervee88 BalBocegininAnnesi konazolu bana doktorum egzama olduğunda vermişti ama hamile olduğundan şüphelendiğinde bile bırakacaksın kullanmayı demişti.. çünkü çok ağır kimyasallar var içinde.. o yüzden bebek derisinde kullanmak bana çok mantıklı gelmedi ama yine de siz bilirsiniz 😔 zeytin sütü diye bitkisel bişey var onun çok iyi geldiği söyleniyor onu deneyin isterseniz