CanK 4 ay 9 gün. 10 gün öncesine kadar bir rüya gibiydi puff oldu😁 10 gündür sürekli uyanıyor mızmız, salyalandı diş etlri şişiyor sanırım sürekli ağlamaklı. yere bıraktığın an çığlık çığlığa zor sakinleştiriyoruz.
Hulya_ Ranaemie 4.ayı sakin geçiren çok nadir valla herkes aynı çok fena bir dönem bolca sabır ve güç lazım😬
Ranaemie Hulya_ valla ağlamamak için.kendimi zor tutuyorum gecemiz günduzumuze karıştı artık ya sürekli emmek istiyo😭
Hulya_ Ranaemie Bazı günler sinirimden ağladım valla çocuğun yanında duygularımı tutuyorum sürekli buda biyerde patlıyo tabi 😢 Benim oğlumda memeye düşkünleşti sürekli emmek istiyo ama ben emerek uyumasına izin vermiyorum birde ona alışırsa mahvolurum🤦🏻♀️
Ubyza Daha fazla ne yapabilir ki diye düşünüyorum hergün yenisi ekleniyor 🤦🏻♀️ mahvetti bizi atak mahvetti biran önce bitmesi ümidiyle 🥺 şimdiden geçmiş olsun canım 🙋🏻♀️
Hulya_ Ranaemie 4 aydır alışamamıştı oğlum ısrarla philips avent verdim tutamadı bir türlü bimden aldığım we babynin emziğini tuttu onu emiyo 1 haftadır 😄 Emzik gerçekten rahatlatıyo insallah tutar sizin bebişte
Defne-m Ataaabebek evett iyi mi oldu kotu mu bilemiyorum hic tek birakamiyorum artik yuvarlanip gidiyor 🤣
Hulya_ Ranaemie Uyurken verdim her seferinde baktım emmeye basladı bende şaşkınım philpsi tutmayıp gitti ucuz emziği tuttu😄
Ranaemie Hulya_ bizde on tane falan emzik var sanırım😁 ama ısrarla almıyoruz bizede nasıp olur inşallah😁😁