InancDemir20 Eliiiif 4 ay 25 gunluguz bu ay cok zordu hala devam meme reddi istahsızlık hersey var süreklı aglama cıglık cıglıga😤
Kirpapatyasi1 Eliiiif 4+5 im şuan gece sürekli uyanıyo dk başı desem abartmış olmam. Meme reddi oldu,kucağıma yapışık resmen. Bağırıyo bi de sürekli 🙈☺️ ataklardan bıktım gayrı 😬
Karaninannes Mom064 vallahi doğru tespit . Yaşıyorum ama sor bakım niye 🥴😁 4 ay 6 günlük 65 cm lik cüce ne hale getirdi benii . Ne zaman bitiyo bu atak ? 😁
caglaras Karaninannes benim oğlum da 4 ay 6 günlük intihardan önceki son aşamadayım neyse ki kayınvalidem geldi ona attım o ilgileniyo vallahi canımdan bezdim :(
Gul-bsr Sınanıyorum diyorum resmen öyle bişey 😀uyku düzeni tamamen değişti saat başı kalkmalar gözü kapalı ağlamalar mı dersin artık biz sonuna geldik şükür size kolay gelsin :)
Pelin55 4+10 gunluguz en zor atagi geciyoruz gece gunduz uyku yok istah yok huysuz surekli ilgu isteyen etrafini kesfetmeye calisiyor gotu yer gordugu an basiyor çığlığı
Defne-m Ataaabebek evett iyi mi oldu kotu mu bilemiyorum hic tek birakamiyorum artik yuvarlanip gidiyor 🤣
Hulya_ Eliiiif 4 ay 12 günlük ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi😅😅 Bütün düzenimiz alt üst oldu uykuya yattığında onlarca kez geri kalkıyo uykusuzluktan zombiye dönüşmeme ramak kaldı 🧟♀️😳
Ranaemie Hulya_ ahaha aynı yorumu ben yapacaktım şimdi vallahi bı ben zorlanıyorum sanıyordum neymiş bu 4. Ay😭
Hulya_ Ranaemie 4.ayı sakin geçiren çok nadir valla herkes aynı çok fena bir dönem bolca sabır ve güç lazım😬