Herkese merhaba artık son çare buraya yazmak istiyorum ki inşallah bilen biri cikarda bana yardımcı olur
2 hafta önce 10 aylik bebegimin hizli hızlı emeklerken yorulduğu zaman nefes alırken değişik bi ses çıktığını fark ettim ama bu ses ne balgam sesi nede hışırtılı bi ses (yenidoğan bebeklerin gırtlak oluşumunda çıkan sese benziyor) bende kendi doktoruna goturdum akciğer filmi istedi sonuçlara gore azıcık enfeksiyon var dedi ve antibiyotik balgam sökücü ve gribal bi ilaç verdi ( macrol,ventolin şurup,sekrol) bir hafta kullandık ama bi faydasını gormedigim icin tekrar doktoruna goturdum bu sefer detaylı kan tahlili istedi sonuçlar temiz geldi ve corona testi istedi aynı hastanede (özel erdem hastanesi) başka bi doktora gösterdim herhangi bişey yok corona testi verin dedi Bende sinirlendim bunun corona ile ne alakası var diye daha sonra araştırma hastanesine goturdum olanları anlattım idrar ve kültür tahlili istedi ve muayne etti muayenede kulakları kızarık muhtemelen orta kulak iltihabı dedi test sonuçlarına gore hareket edelim dedi diğer kullandığın ilaçları kullanma dedi neyse sonuçlar temiz çıktı kulak iltihabı diye başka bi antibiyotik verdi (aguamentin 400mg ) simdi 1 haftadir da bu ilaci kullaniyoruz ama su bikac gundur bebegimde ayni sesi yine duymaya basladik artik ne yapacağımi bilemiyorum bu neyin nesidir bilen varmi yada önerebileceğiniz bi doktor veya hastane lütfen yardımcı olun bu arada ben istanbul ümraniye de yaşıyorum