Tugce1428 36günlük bebeğim var üfürüğü varmış yarın kardiyolojiye götürcem sizinde başınıza geldi mi hangi doktoru önerirsiniz Kocaeli’de yaşayanlar yardım 🥺
Alya34 Tugce1428 öncelikle geçmiş olsn ablamın kızındada vardı doktor. Genelikle büyüdüğünde kapandığını ve bu durumla çok sık karşılaştığıni söylemişti
Ysm2019 Tugce1428 canım çok geçmiş olsun benim bebeğimde vardı üfürüm sonra kardiyolok baktı kalp kapakçığı delik dedi 6 ay sonra kontrole gel dedi ilaç vs vermedi ben tabi ağlamaktan helak oldum piskolojim bozuldu adaklar adadım neler neler 6 aydan sonra gittik kontrole kapanmış delik doktora dedim piskolojim bozuldu çok ağladım dedim adam güldü boşa üzülmüşsün çoğu bebek böyle doğar ve kendi kendine kapanır dedi :)
Balbocegimkizim_42 Tugce1428 kızım doğduğunda da doktorumuz aynı şeyi dedi genelde olabilir böyle şeyler büyüdükçe kapanır üç dört aylık olunca tekrardan kontrol önermişti şuan 3ay 26 günlük yarın kontrolümüz var bizimde inşallah kapanmıştır.
Alya34 Tugce1428 hayir yaşamadı canım şuan yegenim 16 aylık çok şükür sağlığı da yerinde 5 6 yaşın a gelince kapanır demiş ablamda götürmüştü kardiyolajiye
Kubrapehlivan Benim bebeğimde de 1 aylıkken üfürüm var demişti doktor, kardiyolojiye yönlendirdi. Doktor ultrasonla baktı kalp kapakcığında küçük çaplarda bi delik varmış. Cok korkmuştum ama doktor her bebekte olabileceğini, büyüdükçe kapandığını söylemişti.
Nisababy Benimkide 37 günlük canım üfürüm var dedi doktor. Kardiyolojiye gittik. O kadar canını yaktılar ki bebeğimin. .. Sorular sordular kalbinde delik olan bebeklerde ağlarken ses kesilmesi, morarma olurmuş bunlar yoktu zaten. Doktor da kontrol edince endişe edecek bir şey yok bu açıklık tüm bebeklerde olur dedi. 2 yaşından sonra tekrar baktirin dedi. Yanı bebeğinde ağlarken morarma ses kesilmesi falan yoksa endişe etme derim. Tabii ihmal de etme sadece için bi nebze rahatlasın diye söylüyorum
Tugce1428 Nisababy yani ıkınıyor gazı varken ağlıyor kup kırmızı oluyor morarma yok şükür ultrasonda nasıl canı yandı kı
Nisababy Tugce1428 ıkınırken benimki de kızarıyor canım önemli olan aglarken morarıp morarmadigi. Ultrasonda cani yanmadı. Ultrason öncesi ekg çektiler ekg için de vücuduna birsuru bant yapistirdilr. Ultrason için bantları çıkartırken çok cani acıdi birde ultrason öncesi bir hemşire vücudunu kontrol etti kasıklarına falan bastırdı orada çok ağladı. 1 aylık çocuğun gözünden yaş gelir mı. Bildiğin büyük insan gibi yaş aktı gözlerinden
bjkesra1903 Tugce1428 bizde de vardı 3 aylıkken falan çok sorun teşkil etmiyor demişti doktor zamanla yok oluyor genelde demişti şu an 7,5 aylık hiç bir sorunu yok kaybolmuş