BerenandMom Merhaba anneler, kabiz yapmayan tadi guzel demir ilaci var mi önerebileceğiniz? Ocean Microfer kullaniyorduk ama kabiz yapti tadi metalimsi olmayan farkli bir marka var mi?
ma9419 BerenandMom içeriği temiz bestiron kullanıyoruz hiç kabızlık yaşamadık. Ama tadını bilmiyorum bakmadım
Birannebirfurki BerenandMom sidefer çok iyi ama diğer demir ilaçları gibi 3 damla verilmiyo dedi doktorumuz sabah akşam 1ml ver dedi o da hemen bittiği için güç yetmedi ferrum kullanıyoruz ocean şişesinin içine döktüm 1 puf 3 damlaya eşit olduğu için kullanımı aşırı rahat oldu
SweetPaw Birannebirfurki bıraktığınız iyi olmuş sideferi koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor zaten içerisinde.
BerenandMom busrakilic1 ölçü nasil kullaniliyor kg başına 1 damla mi? Birde buzdolabinda mi saklama gerekiyor oda sicakligi mi ?
Bebek2020 BerenandMom hangisini kullanacağını söyleyemem ama hangisini kullanmayacağını söyleyebilirim. Ferrum kullanma. Benim bebeğimde kabızlık yaptı. 10 gündür bir kez tuvalete çıktı
Busranisa BerenandMom bende bestironu araştırdım onu almayo düşünüyorum kabızlık yapmaması adına. Ücreti ne kadar peki