Caglaa Hamza123 ozaman hic bi problemi olmaz Allahin izniylee canim sknti yapmasın kendine o testide yaptrmasin bence.
Bryumakmutluluk Canım amniyosentez sıvısı çok zorda kalmayınca alınmıyor yA biraz riskli o yüzden bence ultrasonda normalse yaptırmasın derim Rabbim vermesin inşallah öyle bişey de yoktur
Esranurr Hamza123 Bebeğin burun kemiği var diyorsunuz hiç korkmayın Allah’ın izniyle 🙏 rabbim en mükemmel şekilde yaratandır ❤️ ama perinatologa gidebilme imkânı varsa tavsiye ederim ☺️
Zynq Hamza123 Fetal dna testi en güvenilir olanı bence.. Ben de yaptırmıştım, 1 hafta içinde sonuç geldi çok şükür temizdi. İnanıyorum siz de tertemiz sonuç alacaksınız 🌺
Hamza123 Zynq Allah razı olsun inşallah her ne olursa olsun yine evladımız canımız ama insan yine de bi buruk oluyo
Bryumakmutluluk Hamza123 bence aldırmasın derim ama inşallah yoktur bişey kalbinize kötü düşünce girmesin
Sehzadelerm Hamza123 bana da aynısını söylediler burun kemiği yok görünmüyor dedi detaylida büyük oğlumun da küçük burunlu olduğunu söylediğim halde tüm veriler onu işaret ediyor dediler ısrarla kordosentez yapıldı bana daha zor ve riskliyms sonradan öğrendim çok şükür oğlum sağlıklı doğdu boşuna strese girmişim
Damlaozyol Hamza123 benim ikili tarama testimde sıkıntı çıkmıştı fetal dna testi yaptırdık kanda baktılar amniyosentezi doktorum önermemişti bu tarama testleri yanıltıyor insanları inşallah sağlıkla gelsin bebiş
Hamza123 Elifelcn ya malatya da yapılıyor ama yapan hastanenin kadın doğumu covid olmuş taa nisana gün veriyor nisanda zaten çocuk doguyo o yüZden eşazığa gitti
nurelem Hamza123 ikili test felan doğruluk oranı yüksek, inşaallah hayırlı haberler alırsınız, tek doktorla kalmayın bana ne dediler neler. Rahim ağzı kısalığı var düşük yapabilirsin diye çok iyi bir perinatologa gittim çok kızmıstı söylenenlere
nickimikili Hamza123 annem amniyo sentez yaptırmıştı kardeşimle aramızda çok yaş farkı var çok geç bir hamilelikti o sebeple yaptılar bir sıkıntı yaşamadı ama günümüzde zaten gen testi var biraz yüklü miktar ama yurt dışına gidiyor kan her şey çıkıyor onu yaptırıp öğrenmek en güzeli bence aylarca hayatı kendinize zehir etmektense. Allaha emanet tabi
nickimikili Hamza123 oo gelişme var maşallah ülkemizde sevindim canım Allah sağlıklı hayırlı haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah 🙏🏻
kuzum54 berel0604 bu testler sadece Türkiye de yapılıyor. Yani çoğu ülke artık bu testlerin güvenilir olmadığını düşünüyor ve hamilelere yapmıyorlar. Çünkü güvenli hiçbir yanı yok ikili testte sorun yok ama 3 lu testler de var ayrıntılı ultrasonda sorun yok ama testte var . Ve sıvı aldırmak çok sakıncalı. Bir de hamilelerin bu yüzden psikolojisi bozuluyor. İnsanın hamileliği 5 aydan sonra zor ve stresli geçiyor hoş bir şey değil yani. Bir de kapalı bir kutu. Hiçbir şey de sorun yok doğum aninda nefessiz kaldı ne olacak? Ya da kemik erimesi sonradan gelisen otizm. Kimseyi elestirmiyorum ama Allah’a tevekkül etmek en iyisi diyorum
Hamza123 kuzum54 biz de tevekkülümüzü ediyoruz zaten ama işte sadece bilmek istiyor insan öyle ise de degilse de ona göre ilerleyeyim diyor ablam