Akasyaa Minnakyavrum Eczaneden alabileceğiniz Memelyn adında bal mumundan yapılmış koruyucu var. Tavsiye ederim çok iyi gelmişti göğüs ucu yaralarıma.
Kucukadam19 Minnakyavrum evet cNım sana yazdıydımm zeytinyağını denemedim herkes iyi geliyor yazmış kremle lansinohu kullanıyorum ama tam anlamıyla iyi olmadı biraz iyi gelir gibi oldu şimdi yine yra emzirirken basıyorum çığlığı Allah yardımcımız olsun
aysetunckilicfirat 10 günlükken yaralarım vardı kopmuştu ve silikon uç ile em ziriyodum. Teyzem sütünü sağ, göğsünü duru suyla yıka ucuna da mavi olan Hametanı sür 1 gün bekle dedi ben Hametanı Lansinoh kremle karıştırıp sürdüm streç kapattım üstüne, ertesi gün yara falan kalmadı. Sonrasında da her emzirme sonrası göğsümde sütümü kurutup bıraktım bir süre göğsüm açık kaldı hava aldı sonra bir daha yara olmadı.
Minnakyavrum aysetunckilicfirat canım bu hamedan şu dişi mavi an pişik içinde kullanilandan degilmi.. eğer oysa ikiside var evde yarın bir yapayim
Yagizmomms Minnakyavrum Göğüs kalkanı 20 gün çektim, aldığımın 3. Günü hic biseyi kalmadı. Keske arkadaşımı dinleyip baştan alsaymışım.
Denizkus Merhaba ben her yolu denedim göğüş ucu kullandım lansion krem kullandım bi sürü krem kullandım geçmedi hiç en son eczaneden memelayn göğüs ucu kapağı aldım bal mumundan her emzirdikten sonra göğsümün ucunu kapatıyordum 2-3 günde göğüs uçlarım yumuşadı ve iyileşti , düşünün her bebeğimi emzirceğimde işkence gibi geliyordu ağlayarak emziriyordum hep çok şükür bununla iyi oldu inşallh sizinde en kısa sürede iyi olur . Fiyatıda uygun 25 tl bişy
Selensahins Minnakyavrum tahinin yağı üzerine çıkar ya hani tahin altta kalır. Bir arkadaşım o yağ sayesinde yaralarının geçtiğini söylemişti.
Hatime Kızım 4 aylık ancak şimdi şimdi rahatladım. Sürmediğim şey kalmadı. Burada bi hanımefendi bana fito diye bi krem tavsiye etmişti( pahallı değil ) son çare onu denedim ( emzirirken yıkaman gerekiyor) hafifledi 1 hafta kullandım. Gece yatarken sürdüm gündüzleride lanolin diye bi krem var onu sürdüm şimdi çok şükür iyiyim
Kinem Valla canim ben burada yazılanların hepsini denedim.3 ay göğüs yarası ve çatlağı acısı çektim.sonra baska denemem oldu oda genel cerrahi doktoru sayesinde.kızımı emzirirken silikon göğüs ucu kullandim o yaraya direkt temas etmediği icin acımı hafifletti emzirdikten sonra da lansinoh kremi sürüp beyaz pamuklu bezi koydum ama her emzirmede göğüs ucu kullandim sonra geceleri de kendi sütümü sürüp açıkta bırakıyordum oda çok iyi geldi.sana tavsiyem her denileni yapma evet herkes farkli birşeyler söylüyor yardımcı olmak amaçlı ama malesef ki fayda etmiyor o yuzden sana tek tavsiyem bunu dene 1 haftaya kalmaz iyi olur bak göreceksin ondan sonra da bana dua edersin inşllah rabbim yardımcın olsun canım 🤗
Minnakyavrum Kinem çok saol canımın ici 🤗 Allah razı olsun inşallah geçer.. haklisin her denilen yapilmamali ama insan canının acısına ne duysa deniyor😔
Cuucum Minnakyavrum yaşadım biliyorum, zamanla hissizleşiyor ama tabi çabuk iyileşmesi için önlem mühim,, internet sitelerinde de dönem dönem indirim oluyor Google aratın ara ara
Aybk Minnakyavrum hiçbirsey iyi gelmiyor valla denemediğim şey kalmadı türlü türlü yaglar, kremler, gümüş kapak, gögüs kalkanı 😂 en son bir tane tshirtun gögüs kısımlarını kestim bütün gün öyle dolasıyorum o biraz hafiflettiği hava aldıgı için
Minnakyavrum Aybk nefes almadığından mi yoksa emzirmede yaptığım hatalı bilemiyorum çünkü emerken bazen ses geliyor
yagiz2019 yagiz2019 12 Minnakyavrum canım şu an e bebekte 120 tl ama letgo da hiç kullanmadan satanlar var yari fiyatına
Aybk Kucukadam19 sorma valla Allah yardımcımız olsun dogum falan yanında hiçbirsey gögüs ucu yarasının