Cuucum Minnakyavrum e bebekteki indirimleri takip etseniz? Kullanmıyor olsam seve seve gönderirdim.. günde yarım saat açık gezin hava alsın hatta evde kimse yoksa eski badynin o kısmını kesin öyle gezin üşümessinizde
EymenArasGmze Minnakyavrum himm bana cok faydasi olmustu her emzirmesi.sonrası kullandim bir gu sonra gecmisti insallah sizinde.gever
Minnakyavrum ikizlerinannesi lansinoh kullaniyorum ama tekrar yara oldu simdi yine kullaniyorum faydasi yok bunu surup dolap posetimi streç film mi sarayim
ikizlerinannesi Minnakyavrum o kremi sür streç filmle sar canim ama benim sana tavsiyem o krem bi işe yaramiyo hametan diye bir krem var onu al sür bence hem bebeginin pişiklerinede kesin cözüm 🤗🌸
Minnakyavrum ikizlerinannesi hanedanda var canimm dışı mavi yıkamak gerekiyor diye kendime kullanmadım bebeğimin pisigine kullandım geçirmedi oda
thelake Minnakyavrum sarı kantaron yağı iyi gelir bi damla göğüs kreminize karıştırın sürün bende kullandım 3 gün de iyileştirdi geçmiş olsun
Yasemina Karbonatlı şu yap canım her seferinde temizle sonra çatlak kremi sür.benimkini 2 seferde gecirdi
Yasemina Minnakyavrum ben öyle geçirdim pamuk la karbonatlı suyu emzirdim oyla üzerine kapadım.sonra dibindeki tortuyu surdum
Bisaniye Minnakyavrum ben mumsy natural krem ve temizleme losyonu aldım çok hızlı iyileştirdi. Sürekli kullanmıyorum acır gibi hissedersem hemen sürüyorum iyileştiriyor
Cagla Lansinoh krem ve plastik başlıkla gecti valla. Hep emzirirken plastik basligi kullandım. Kremide suruyodum zaten. Geçtikten sonra plastigi cikarttim o sekilde emzirdim dahada yara olmadi zaten.
yagiz2019 Avent göğüs Kalkan’ı bir numara ben ağlayarak emziriyordum hatta emzirmek istemiyordum o kadar kötü Kalkan’ı kullanmaya başladığım gibi geçti 👍🏻
yagiz2019 yagiz2019 12 Minnakyavrum canım şu an e bebekte 120 tl ama letgo da hiç kullanmadan satanlar var yari fiyatına