Atlasingo Merhaba anneler, evlenirken rowenta süpürge aldım ama 2 senenin sonunda saç telini bile çekmiyor, çıldırtacak. Kullanıp memnun kaldığınız marka önerebilir misiniz🍀
Simiyy Atlasingo evet toz torbası ama geniş ben yazın beşli toz torbası aldım hala kutu bitmedi 💁🏼♀️
Atlasingo Simiyy Teşekkür ederim bakınayım bu modele de. valla dik şarjlı süpürgem büyük süpürgemden daha çok çekiyor sinirimi bozdu 😂
Atlasingo YigitAlpsMom bir arkadaşım daha önermişti arnica valla kuvvetli çeksin onu istiyorum, yakalayabilirsem bakınayım. Teşekkür ederim🍀
Renk Benım de rowenta balkondan asagıya atasım var hıc cekmıyo nerdeyse. Annemın var fakir ranger acayıp bır cekım gucu var. Ondan alıcam ben de.
Atlasingo Renk valla sormayın ev temizlenmemiş gibi zaten saçlarım da acayip dökülüyor uğraş dur. Bakayım Bi fakire de teşekkür ederim🍀
Zerr Atlasingo Ben arnica kullanıyorum iyi çekiyor fakat sulu süpürge tavsiye etmem.. İlerde philips maraton alacağım.. NOT: Elektrik süpürgesi değil.. ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ( bi yerde duymuştum yanlış kullanmayalım )
nurelem Atlasingo anneminki rowentaydı hiç çekmiyordu canım ben kesinlikle bosh öneririm 7 senedir kullanıyorum hiçte esirgemem bir kırmadıgım kalıyor evi süpürürken tas gibi sağlam hem de hafif olduğu için çok rahat oluyor süpürmesi boshu araştırmanın öneririm çok kaliteli ve uzun ömürlü
FHKK Atlasingo Dyson alıcam bende aynı dertten muzdaribim. Pisliği oynatıyor yerde gıcık oluyorum gırgır yapıyorum sinir olmamak için 🤪🤪
esraskrdn Atlasingo Philips toz torbalı almıştım evlenirken çok iyi çekiş gücü tavsiye ederim. Elektronikte Philips tercih edebilirsiniz her konuda kalitelidir 😊
Atlasingo esraskrdn toz torbalıya karşı biraz önyargılıyım ama önerinizi dikkate alacağım, emiş gücü iyi olsun da gerisi önemli değil ✌️