Kalps Arkadaşlar , 40 günlük bebeğim var . Birkaç güne 10 saatlik bir yolculuğa çıkıcam . Sizce zor olur mu yada çocuk için tehlikeli midir 🙄 aklımda deli sorular
GmzSnn Kalps araba salladıkça uyuyan bebekler war 😌 araba sarstıkça etini koparmış gibi ağlayan bebeklerde war 😌 denemeden bilinmez kolaylıklar dilerim
Kereminannesiii Kalps yer değişikliği hava değişikliği gaz yapabiliyor bebeklerde onun dışında sorun yaşayacağınız düşünmüyorum çok küçük çünkü
Deletedmom299 Kalps Böyle bir zamanda biraz tehlikeli. Şuan farkında değil maske takın bebeğinize de. Bir de havalar soğudu çok dikkatli olun. Henüz çok minnak kendiside vücudu da Allah korusun hasta olmasın 🌼
Kalps GmzSnn arabaya binince hastsneye gidince hemen yatıor 🤣 ama 10 saat uzun birsüre sanki oto koltuğunda perişn olmasnda
Kalps Deletedmom299 şuana kadar hiç dışarı çıkmadık . Virüs konusunda eşim çok pimpirikli zaten . Ailelermz bile gelmz eve . Ama şuan mecbur işimiz çıktı Ankara’ya konsolosluğa gitmemz gerek . Endişelerm arasında virüs , bebeğimin arabada 10 saat rahat edecek mi birsürü korku 🤦🏻♀️
Kalps OzlemAlisa var 🤦🏻♀️🤣 ama arabada hiç gazı yok sanki yatar 🤣 tabi 1 saatlik yolculuktaki tecrübem bu uzun sürede nasıl olur bilmiyorum
GmzSnn Kalps şöyle söyleyim 50/55 saatlik yola çıkıyoruz her sene😅 bebekken çok kolay olmuştu 1 yaşında zorlanmıştık sadece😌
Deletedmom299 vuslat1108 Aaa bilmiyordum valla takmasin o zaman benim oğlan da 10 aylık zaten taktirmiyor ama taktirsa takarim çünkü her hafta hastaneye gidiyoruz o yüzden o şekilde düşünüp söyledim bende kalabalik yere girerse gibisinden ama takmasin tabi önerilmiyor ise
vuslat1108 Deletedmom299 bizde çok sık hastaneye gittik ilk dönemlerde eşim doktora sormuştu asla demişti hiç tavsiye etmiyorlar siz kendiniz koruyacak siniz bebeği demisti
vuslat1108 Kalps benimkiyle yolculuk çile oluyor😔😏yorgunluktan sizana kadar ağlıyor 3 ve 5 saat Lik yol tecrubemiz var birdami asla dedirtti😂
Kalps vuslat1108 yaa benimkiyle hiç uzun yolla çıkmadm sadece hastaneye merkeze gidiorz 1.30 saat orda gayet güzel uyuyor amaa sanki oto koltuğunda rahat değilmiş gibi hissediyorm genelde esniyor ve kollarını falan kaldırıor kendini baya gerior ama oto koltuğunda yapmaya çalşnca yapamıor bu seferde hemen yüz ifadesinde anlıorm rahatsz olduğunu .