Balkokulumm Annebal 11 aylık yön değiştiremiyor heryere takılıyor hafif olduğu içinde önüne engel gelirse havaya kalkıyor pişmanım ama kızım ona tutunup yürümeyi seviyor
Annebal Balkokulumm benmde en cok korktugum sey bu… o yuzden bence markada onemli hafifse daha skntili olablr
nesliysldl Annebal kaç aylık bebişiniz? Benim oğlum geç yürüdü biraz 14 aylık falandı.3 ay sürekli yürüttüm artık belime felç inecekti yani o derece.Şalı koltuk altondan geçirip tutup öyle yürütüyordum,bu şekilde 1 aya yürüdü
Annebal nesliysldl 11 aylik olcaz 1 hafta sonra… ya oglum okdr yurumek istiyorki her aksam babasiyla benm pertimi cikartio artik belimde agrimaya basladi o yuzden alayimda onla yurusun die dusunuyorum. Sizce nasi fikir
nesliysldl Annebal al kız belki destek olur._Ben almıştım ama şalla yürütmeye devam etmiştim,tam yürüöeye başladığında yğrüme arkadası ilgisini çekti ama olsun🤣
Balkokulumm Annebal bizimki pilsan açıkcası binden almıştık markanın ağırlık olarak farkı varmıdır bilmiyorum ama yürümek için çok teşvik edici
Annebal nesliysldl 😃alayim insallah aslinda cocuktan cok ben heveslendim nedense😃 evde bu tarz seleri gormek cok hosuma gidio
Parsannesi Annebal 9 ayına girecek 7 buçuk aydan beri kullanıyoruz hem önündeki şeylerle oynamayı seviyor hem de koridorumuz baya uzun ordan gidip geliyor baya keyif alıyor ☺️