Cansuglr56 Kaşıntıdan duramiyorum çatlayıp öleceğim lütfen yardım edin bir ilaç bir faydası olacak bişey dayanamaz oldum artk
Prensannesi22 Cansuglr56 canım sirkeli suyla her lavabodan cıksında taharetlen cok degıl ama 1 litre suya bir ıkı kapak bıde bana travazol krem onerdı hemsıre cok ıyı geldı mutlaka al sur ıkı kere sabah aksam gecer ınsallah 4 5 gundur neler cektım cok kotu bısey
rike-nile-aro Cansuglr56 kesinlikle travazol krem. Kaşıntı sırasında thrş olduysa bir miktar yakabilir ama iyi gelir.
Adeviyee Cansuglr56 kesinlikle travazol al hemen kullanmaya başla ikinci günde faydasını görmeye başlarsın
Prensannesi22 Cansuglr56 keremin faydasını gorusun ınsallah doktor tek kullanımlık fıtıl yazmıs hıc fayda etmedi krem ıyı geldı
Prensannesi22 Cansuglr56 bı doktora gorun canım ya krem ıyı geldı bana ya goruyonmu dogumdan beter bısey o Vala yenı gectı bılıyorum, 🤦♀️
rike-nile-aro Cansuglr56 sonrasında tekrarlanmaması için bir süre iç çamaşırınızı ütüleyip giymenizi tavsiye ediyorum.
Cansuglr56 rike-nile-aro sağolun yapicam mutlaka ama trovozol sürüyorum bir hafta olucak nerefeyse daha çok kaşınıyor sürdükçe
Cansuglr56 Prensannesi22 çok kötü çok kanatacam artk az kaldı doktorda utanıyorum ney diyeceğim gidip söyleyemem ki ben🤦
rike-nile-aro Cansuglr56 travazol baktroban yahut balaban birde hametan karışım yapıp kullanın mutlaka toparlar. O da olmadı canınız yana yana sirkeli sodalı suya oturacaksınız
SenaS Cansuglr56 geçmediyse fitil de iyi geliyor ben de kaç kez olduysam her seferinde doktorum Gynoflor diye bir fitil veriyordu iyi geliyordu ama siz isterseniz yine de bi doktora görünün…
Elizabetyyy Cansuglr56 ayy benimde 2 gündür böyle neden oldu anlamadım bende tam bunun hakkında post açıcaktım
zerroya Cansuglr56 eczaneye git fitil versinler 7kullanımlık oluyor bendede oldu aşırı kaşıntı mahvetti kullandım 7.gün bitti 🤗