Dilekkkkkkk01 Oglum 8 aylık daha diş çıkartamadı ama diş etleri acayip kaşınıyo iki gündür surupla ateşini düşürüyorum saati geldimi şurubun ateşi çıkıyo diş bu kadar ateş yapar mı başka bişe mi var saglık ocagına götürdüm doktor bişe görmedi antibiyotik verdi
Sinem2 Dilekkkkkkk01 bişey görmediyse neye göre verdi acaba antibiyotiği. Keşke çocuk doktoruna göturseydiniz
Dd1619 Dilekkkkkkk01 dil en çok 37 buçuk ateş yapar canım ya enfeksiyondur yada 6.hastalık olabilir gerçi şurup bile düşürmüyo 6.hastalıkta ateşi
Palet0056 Dilekkkkkkk01 ateşi kaça kadar çıkıyor ki diş yüksek ateş yapmaz yarın bi muayene ettirin bence
Palet0056 Dilekkkkkkk01 kesinlikle muayene ettirin belki diştir ama enfeksiyon vs var ise erkenden tedavi edilir
Gulten20 Dilekkkkkkk01 merhaba bizde 8. Ayda aynı şeyi yaşadık 38.8 e kadar yükseldi ateşi. Diş etleri çok kaşınıyordu ağzının içi ateş gibiydi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotiği 1 hafta 24 satte 1 olarak kullandık. 1 hafta öncede dişleri patladı.Nedenini hala anlayamadık ama Diş kaynaklı da olabilir bir enfeksiyonda olabilir çocuk doktoruna götürmenizde fayda var.
Bussrraa Dilekkkkkkk01 bebekler diş çıkarıcakları zaman daha çabuk hasta oluyolarmış. Bizde 2 hafta önce 3 gün ateşle uğraştık hep 37.5-38 arasıydı dedim diştendir çok yükselmiyo ateşi. Sonra gece 38.5 görünce doktora gittik enfeksiyon çıktı. Alt dişlerini çıkartmıştı bende üstler geliyo sanmıştım 😔
Gulten20 Bussrraa diş çıkarma dönemlerinde bağışıklık düştüğü için enfeksiyon görülüyor sanırım. Bizdede enfeksiyon oldu diş çıkarttı
eminegmssy18 Eğer dişten dolayıysa yarında ateşi çıkmaz ertesi gün çıkmaz. Evi çok sıcak yapmayın çok sıkı giydirmeyin. İsterseniz ılık bir duş aldırın
Gulten20 Dilekkkkkkk01 idrar tahlili yaptırmadan antibiyotiğe başlamasaydınız keşke. Bizde hiç koku olmamıştı