Canım bence hemen yaptır bizde 50 günlükken yaptırdık ilk gün zor geçiyor sonrası alışıyor rahatlıyor 3 güne zorluğu bitiyor diyebilirim sana tavsiyem en başta bezin içine yerleştirilen pipiyi koruyan bi aparat var civilden aldım ben sünnet kilodu aslında onun kilot kısmını kestim aparatı bezine koydum bez pipiyle temas edip deriye zarar vermedi böylece biz pandemiden dolayı evde yaptırdık sünnetçi 2 tane şırıngada Uyuşturucu bi madde verdi çok ağlarsa sık pipisine dedi bi iki kere ilk gün kullandım onu onun dışında iğne acıtmasın diye işlemden 10 dk önce pipisine anestol krem sürdüm ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama yaptım onuda🤗 bide mutlaka fitil al ilk saatler zor geçiyo ilk çiş acıtıyor fitil koyarsan uyuyo bizde ilk gün öyle rahat geçti çoğunluk uyudu bilmedi çok şükür o dediğim aparattan iki tane aldım ben dönüşümlü yıkayıp kullandım 2 krem verdi sünnetçi bolca sık dedi sanada verirler zaten onun dışında bol zeytinyağı kullandık şimdi iyiki yaptırmışım diyorum çocuk hareketlendikçe daha zor oluyor ne kadar küçük o kadar iyi geçmiş olsun 🌸🤗