Sevi01 Kızlar ben asgari ücret çalışanıyım 3 kasım doğum yaptım ama e devletten rapor görünüyor ödeme görünmüyor süreç nasıl işliyor bilen var mı
Melissstpz Sevi01 Merhaba, 5 Ekim’de doğum yaptım. Benim de henüz yatmadı, E-Devletten takip ediyorum
Ela3009 Sevi01 benim raporlarım hep bir gün sonra onaylanıyordu ve para yatıyordu. SGK yı arayın isterseniz
Sevi01 Meriwa evet 120 gün çalışamıyoruz ya rapor veriyoruz devlet maaşın üçte ikisini ödüyor onu soruyorum
Meriwa Sevi01 doğum izniniz bitince muhasebeciniz onaylayınca işe başladıkdan 40 gün içinde yatıyor ama muhasebeciniz ay ay onaylarsa aylık olarak ödenebiliyor
Linaduygu06 Melissstpz muhasebecinizle görüştünüz mü onaylatmamış olabilir benim doğum dam sonra onaylandı 3 gün içinde yattı para
_ADA_ Sevi01 benim ilki on gün sonra maaş kartıma yatmıştı. Öncesi SGK dan zaten telefonunuza mesaj geliyor.
Ulumil Sevi01 benim doğum öncesi ve doğum sonrası olarak iki şekilde yattı e-devlete iban numaranizi kayıt edin direk oraya yatiyo mesajda geliyo zaten
melegim26 Ulumil asgari ücretli mi çalışıyorsun canım ne kadar yattı bende doğum öncesini aldım da daha doğum sonrasını almadım oyuzden soruyorum
AyselSedarEslem sevimlienerji hayırlısıyla bakalım benim ili girişim oldu ücretli öğretmenlikten pazarlamaya bakalım ne olacak 🤣
Ulumil melegim26 evet asgari ücretli çalışıyorum doğum öncesi izne biraz geç çıktığım icin 2900 doğum sonrası 4600 yattı