Tugceeeb Evet 3 ve 5. İnci ayda yaptırdık herhangi bir sıkıntı yaşamadık ateş huysuzluk falan olmadı çok şükür 🤗
Bugramurat17 Tugceeeb bizimkide 3 aylık oldu canım yaptırmayı düşünüyorum insallah bizimkinde de olmaz
Bugramurat17 TanemAkay bende yaptırıyorum canım da doktorumuz tercihi bize bıraktı bende yaptıran oldu mu herhangi bir sıkıntı yasadı mı diye sormak istedim
Melek-3434 Kızlar bizde yaptırdık 3 doz olandan doktorumuz bunun daha koruyucu olduğunu söyledi ama birçok kişi 2 doz olanı yaptırmış hatamı ettik acaba
Bugramurat17 Melek-3434 çok bilgim yok canım bize de doktor sizin tercihiniz dedi bende yaptıran var mı kaç doz yaptırıldı diye öğrenmek istedim doktor dozu ile ilgili birşey demedi bize
TanemAkay Bugramurat17 yok hayır hiç bir sorun olmuyor zaten ağızdan veriyorlar canı canması vs hiç birşey olmuyor
Bugramurat17 TospikOglusum nasıl oldu peki canım yani 3. Ayda bir doz olarak mı yapıldı nasıl oldu bilgilendirir misin
TospikOglusum Bugramurat17 3.ayda ilk doz 5.ayda 2.doz .tek doz fiyatı 311tl biz o şekilde aldık takipli çocuk doktorumuz var o yaptı.kesinlikle yaptr çok çok önemli 👍
TospikOglusum Bugramurat17 iki şekilde yaoiliyo ya 2.ve 4.ay yada 3.ve 5.ay biz ikinci olan aylarda yaptrdik.agizdan veriliyo ateş yapmiyo bu asi yüzde doksan merak etme sıkıntı olmuyo ama kesinlikle yapılması gerekli bir aşı 👍🤗
Bugramurat17 TospikOglusum bende yaptırmayı istiyorum ama ilk çocuğum olduğu için fazla bilgim yok canım o yüzden sormak istedim 😊 bizim 3. Ayımız