MIRACAYAZINANNESI 2prenss_annesieliff_ ya siz yapiyormusunuz ne katıyorsunuz içine başka. Dikeni varmış salata yapmayın diyor nette
2prenss_annesieliff_ MIRACAYAZINANNESI yoo hic dikenine rastlamadım ben dış kalın yapraklarını atarım ben yıllarım normal salata yaparim marul roka maydonoz mor lahana vs.. limonlu sos yeriz
Eternity MIRACAYAZINANNESI https://www.google.com.tr/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/kimchi-kore-tursusu/nyt-amp/
Eternity MIRACAYAZINANNESI Koymaya gerek yok canım, türk damat tadına baya baya uygun bir tarif, zencefil ve balık sosu koymana gerek yok
2prenss_annesieliff_ MIRACAYAZINANNESI hayır denmedim burada da görmedim hiç salatasini yapın deneyin kıvırcık gibi olur büyük ihtimal
MIRACAYAZINANNESI Aysayd ya eşim markette çalışıyor bende marketciyim. Çalıştığı yerden almış. Marketci olmaktan kaynaklı fisi incelerim. Baktım çin marulu yazıyor dedim bu ne cin marulu yiyemeyiz o da yok menşei antalya dedi içim rahatladı 🤣🤣
Domino Ahh bu erkekler 😂😂😂 maruk diye çin marulu alırlar 1 ekmek al deriz 3 alirlar. ekmek alma deriz alirlar al deriz unuturlar 😂😂😂
Kubrabazl-80 MIRACAYAZINANNESI yok ben yedim salatasını hiçte dikenli değildi nemli marul gibi ama biraz ortası sert 😂arkadaşımın eşi normal marul diye yanlış almıştı