Fatmaa0807 TanemAkay bi ara kendi kendine uyutuyodu meme reddi yaptı sonra huyu değişti şimdide emerek uyuyo ama şu bi kaç gündür gözleri gidiyo ama dalamıyo dişmi acaba
Busrasarelina56- Fatmaa0807 gün içinde uyutan gerekiyor yorgun olmasın çocuk yorgunluğundan akşam uykusunu uyuyamaz
Fatmanur1703 Fatmaa0807 gün içinde uyumassa gece de uyumaz zorlanirsin yorma bebeğini gündüzleri yorayim da uyusun düşüncesi yanlıştır yormadan kaliteli bir uyku uyumasını sağla
Busrasarelina56- ilkgozagrimmmm 4 aylık uyku gerilemesi olur ben 5 aylık şuan 4 buçuk aylıkken bir bozuldu bir günümüz bir günümüze tutmuyor saat başı kalkıyor gece
Busrasarelina56- ilkgozagrimmmm Vala tam düzeleceği zamanda diş problemi çıkar kesin bizimkinin çok fena kaşınmaya başladı bile
TanemAkay Fatmaa0807 yani diş olabilir atak olabilir hepsi mümkün bizde benzer şeyler yaşadık gece inanılmaz çok kalkıyordu ben hep emzirirken süpürge+pış pış açıyorum ve uyurken hiç kapatmıyorum çünkü uyurken hareket ediyor ve uyandırıyor kendini tekrar uykuya dalması kolay oluyor belki size de yardımcı olur 😊
Fatmaa0807 TanemAkay hesapladım atak haftasındaymış zaten ne memede uyumak istiyo ne emzik istiyo uykuyu reddediyo resmen denerim canım sağol :)
ephy Fatmaa0807 sanırım gun içinde cok uyumadıgı için fazla uyarana maruz kalıyor ve yoruluyor. Yorgun olunca da gece uykuya geçişi zorlaşıyor. Ananem uyku uykunun mayasıdır derdi, çok doğruymuş 🙂 gündüz gğzel uyursa gecede öyle gider bence. Deneyin
Fatmaa0807 ephy canım uyutuyorum sürekli uyanıyo direniyo resmen açta olamaz mamada veriyorum inşallah çabucak geçer bu durum