Fatmaa0807 Bebeğim 5 ay 8 günlükk uyutsamda mutlaka uyanıyo saat sabah 5e doğru anca dalıyo gün içindede çok uyumasına izin vermesemde değişmiyo uyucağını anladığında basıyo çığlığı varmı önerebiliceğiniz bişey ben dayanamıyorum uykusuzluğa bu bebişler nasıl dayanıyo anlamıyorum😂
Azzemin_Annesiii Fatmaa0807 bende de ayni ya benim ki sabh 8 de anca tam uykuya daliyor bende burdayim bi cözüm bulurm belki 🤦🏻
Busrasarelina56- Fatmaa0807 gün içinde uyutan gerekiyor yorgun olmasın çocuk yorgunluğundan akşam uykusunu uyuyamaz
Fatmanur1703 Fatmaa0807 gün içinde uyumassa gece de uyumaz zorlanirsin yorma bebeğini gündüzleri yorayim da uyusun düşüncesi yanlıştır yormadan kaliteli bir uyku uyumasını sağla
Gulsah0408 4 ay 11 günlüğü maalesef aynı bı turlu düzene binmiyod ne gündüz uykusu.ne gece uykusu bende buralarda kalayım belki çözüm bulurum🙈😟
Fatmaa0807 Gulsah0408 valla bende diyorum aha düzeldi ertesi gün sabaha kadar uyumuyo 2lerde uyuyodu şu bi kaç gündür 5e doğru anca uyuyo hanımefendi bide sürekli ağlama halinde dişmi geliyo nedir anlamadım
Mclk Gün içinde de uyutun bolca sınırlamayın onlar uyumadıkça stres salgılayıp daha çok uyuyamıyorlar ya da hemen uyanıyorlar ve uyku saatleri geçince dalamıyorlar benim oğlum da 5 ay 25 günlük belli bir düzen oturttum sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım
Yagizguven Benim oglu 4 ay e8 gunluk masallah allah nazarlardan korusun gunduzleri de uyur geceleri 8 gibi uyuturum 9 da kalkar 10 da mamasini yer ve uyur sabah 7 kalkar mama yaparim uyuturum ve 11 12 kalkar
Mclk Fatmaa0807 hamak. Uykuyu sevdiren hamak oldu ama işte bebeğiniz büyümüş benim oğlan da sığamadığı için bu hafta bıraktık hamağı. Hamakta arada sallanarak gündüzleri 2 saat kesintisiz uyuyordu ne büyük nimetti şimdi sallanmadan 45 dk 1 saat arası. Ama 4 kere böyle kestirme yapıyor gündüz. bir de uyandıktan 2- 3 saat sonra uykuları geliyor işte o süre geçince huzursuz olup uyuyamıyorlar son olarak bu ay daha hareketliler belki tam doymadığı için uyumakta güçlük çekiyor olabilir biz malesef meme yetmediği için mamaya başladık Allah bağışlasın evladınızı
Fatmaa0807 Mclk amin canım sizinde 🤗 bizde mama ve meme gidiyoruz umarım düzelir 1 saat önce mama verdim uyuttum az önce uyandı gene aç olamazda ev işi falan hak getire artık 😂
ilkgozagrimmmm Mclk Canım benim bebeğimde 4 aylık ama gece 1,2 de uyuyor. Bazı anneler gece uykusuna yatırdım 9,10 da diyor ama olmuyor benimki yatmıyor gündüz uyumasada böyle yani. Ne yapsam acaba . Birde benim bebeğimde doymuyormuş mama başladık daha yeni
ilkgozagrimmmm Mclk Birde hamakta sallıyorum battaniyede sallanarak alıştı çünkü. Hep böyle mi uyuyacak acaba yatırıp beşiğine sallayınca uyumuyor . Ayağımda sallarken kızıyor uyumuyor
Mclk Fatmaa0807 uyku düzene girer de ev işi girmez zaten 1 haftadır sallamadan uyuma öğreniyoruz benim eve belediye gelecek çöp ev diye 😂
Fatmaa0807 Mclk bende eşim evde olunca çocuğu ona kitliyorum anca 😂 sallamadan uyutmayı yaparsan banada söyle bizimki bu ara memede uyuyo hergün yeni adetler çıkarıyo 😂
Mclk Fatmaa0807 valla iki seksen uzanıyorum yanına ağzımı burnumu oynarken uyuyo ben de onunla yatıyorum benim desteksiz uyku eğitimim bu kadar oluyo🤷♀️ Şükredin olsun benimki meme de en fazla 2 dakika duruyo gerçekten çok yoruyo bu durum beni ne güzel uyusun orda oh❣️
Fatmaa0807 Azzemin_Annesiii bulamıcaz sanırım bu minikler istediklerini yapıyo hep ben uyutuyorum o uyanıyo valla
Busrasarelina56- ilkgozagrimmmm 4 aylık uyku gerilemesi olur ben 5 aylık şuan 4 buçuk aylıkken bir bozuldu bir günümüz bir günümüze tutmuyor saat başı kalkıyor gece
Mclk ilkgozagrimmmm valla ben ana okuluna gidene kadar hamakta sallıcam herhalde diyodum çünkü asla uyumuyordu başka türlü 6 aylığa yaklaştı bigün babasıyla yatakta oynarken uyuya kaldı dedim bu fırsat kaldırdım hamağı yatırdım yatakta yanıma ilk gün çok kızdı biraz ağladı çok mızmızlandı şimdi bir haftaya yaklaştık artık çok kolay dalıyor ben biraz poposuna pışpış yapıyorum. Bebeklere biz uyku eğitimi veremiyoruz genelde onlar bizi eğitiyo🤷♀️ Ama emin olun onlar zamanla yolunu buluyo biz sadece yardımcı olabiliyoruz