anneler 3+1 evim ( evin yalitimli oldugunu dun ogrendim) tum odalar 40 ta 1 ay yandi 900 lira fatura geldi aylik tuketim 508 m.k. bu da 24 saatte 17 m.k yakit demek. bizde kullanmadigimiz 2 odayi kapatip denedik. o zamanda gunluk 13 m.k yakti. kombi ve petek bakimi yaptirdik.ev 25 dereceye kadar cikti gercekten pismis petekler ve kombi. ve 24 saatte tuketim 13 ten 10.8 e dustu. simdi ben kombiciye sorduk oda termostati taktirmak istiyorum evin icini gunduz 23 gece 21 e cekicem tasarruf eder miyim dedim ? bana hayir etmezsij kombin evi 23 te tutmak icin surekli calisir dedi. ama bugun sabah evin icinzateb 25.1 i gosteriyordu. ve gece de asla 23.8 den asagi inmiyor. yani bu durumda zarar degil kar getirmez mi ? ben kombinin ulasamayacagi bir sicaklik ayarlamicam ki aksine ulasigindan daha dusuk isiya alacagim. bana bebek icin 24 derece az bacim usur o cocuk dedigi an anladim tartisilacak birisi degil. ama esim o adam dedi diye termostat almak istemiyor. ben mi yanlis dusunuyorum kombici hakli mi ? beynim durdu 24 saatte bir saatin fotosunu cekip metrekup hesaplayip aylik faturayi hesaplamaktan. bir yardim ne olr. bu isteb anlayan , esi kombici olan birisi yardimci olsun