Mysunshines17 ikizleriim Tozun kullanımı da zor sanıyorum biz daha yeni ek gıdaya geçtik ancak onunla verilebiliyor diye okumuştum ama pureyi filan da tam bitiremediğimiz icin yeterli dozu almamış olabilirler mi ki
ikizleriim Mysunshines17 toz kullanmadım bilmiyorum ama ama ek gıdaya karıştırıp verirseniz almayabilir tabii
Mysunshines17 hilaliii İçerisinde inek sütü proteini mevcutmus sanırım alerjik durumumuzu bilmiyorum açıkçası tam da ek gıda dönemi alerji oluşursa nedej olduğu karışabilir diyerek çekimser kaldım açıkçası
Mysunshines17 Karanimom Bize de Ocean önerildi ama içeriği konusunda yapılan incelemelerde ve bir annemizin de yazdığı üzere sıvı formunda pancar şekeri varmış emin olamadım o yüzden
Karanimom Mysunshines17 Hatta damla olanını yazdı özellikle, hamileliğimde ocean mummy kullandım ve d3 vitaminini de yine ocean kullandığımız için ve genel olarak memnun olduğum için açıkcası içeriğini çok araştırmadım.
Mysunshines17 hilaliii Bende sağolsun buradaki annelerimiz den öğrendim şimdilik Ocean deneyeceğim bu yüzden teşekkür ederim 🙏
Mysunshines17 Karanimom Bizim Doktorumuz da damla olanını önerdi bende dün onu almaya karar verdim çünkü toz olanı kullanması subasanada zor olacak bizim için yine de en içime sinen Ocean oldu bende D3 kullaniuorum oceandan memnunum açıkçası