Mysunshines17 Merhaba Anneler Demir ilacı bebeklerinize hangisini kullaniyorsunuz özellikle gaz ,kabızlık yapmayan,kakasını boyamayan,doğal olan hangi marka tercihiniz ? ben Sidefer ve Microfer Ocean arasında kaldım
Merve Mysunshines17 sidefer kullandık 9 ay. Hiç sorun yaşamadık kan tahlilinde de değeri çok iyi çıktı
Bussrraa Mysunshines17 biz ikisindede sıkıntı yaşamadık sidefer tatsız ocean aromalı. İstediğiniz birini deneyin her bebek farklıdır☺️
Esraarass Mysunshines17 sidefer kullandım bir süre ama içeriğinde tatlandırıcı vardı. Bestiron daha temiz olduğu işin onu kullanmaya başladım
TalentedMom Mysunshines17 sideferi önermem içerisinde inek sütü proteini bulunmakta ben Fermix kullanıyorum içeriği temiz doktorumuz önermişti
TalentedMom Mysunshines17 bize alerji yapınca doktorumuz bıraktırmıştı çok şükür fermixde hiç sorun yaşamadık rica ederim ne demek ☺️
Mysunshines17 TalentedMom Evet Fermix de gayet güzel bir ürün içeriğini inceledim doktorumuz ile görüşeceğim 🙏🥰
Mysunshines17 ikizleriim Tozun kullanımı da zor sanıyorum biz daha yeni ek gıdaya geçtik ancak onunla verilebiliyor diye okumuştum ama pureyi filan da tam bitiremediğimiz icin yeterli dozu almamış olabilirler mi ki