birkizbirerkekannesii minikoalam1 canım benim kızımda öyleydi kapkaraydı sonradan açıldı bembeyaz şimdi🥰
ArdcAyca minikoalam1 saci basi kendi kapkra dogdu smdi 7 aylik sarisin resmen altin dengi saclari var vucudu da bembeyaz😂
Epifenomen-gkc minikoalam1 eşim kara ben kara kızımız bizden kara,😍😉 geç de doğurmadım ki diyeyim içeride fazla kaldı 36 haftada doğdu minnoşum inşallah açılmaz ama çok seviyorum kömür kızımı
Yasemincmk minikoalam1 yegenim dogdugunda smsiyahti saci falan suan 5 yasinda ve sapsari saclari war sarisin oldu resmen😂
minikoalam1 Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bebeklerinize önce can sağlığı sonra baht güzelliği diliyorum. Annelik işte ilk olunca bir de her seye kafayı takıyoruz. Sağlıklı sıhhatli ömürleri bereketli olsun hepsinin hayırlı evlat olsunlar z🤲🏻💜💙❤️
Ogullarinaasikanne minikoalam1 acildi benim oglum cok esmerdi su an 5 yaşında hala bembeyaz degil ama ten rengi acildi. Kara kas kara göz kapkara saclari var 🥰
Prenses-annesi1 minikoalam1 açılabilir ten rengi doğduğunda esmer olup sarışına dönen çok bebeğe şahit oldum 😄 Bizim kızda pamuk gibi beyaz sarışın eşim esmer ben kumral olabiliyor yani 🙂