Senyorita Vanilya Yalnız buradaki yorumlarda çok olay ve öteleştirilmeye devam eden yorumlar değil mi? Esmerdi bembeyaz oldu, pamuk gibi… Ak pak oldu…. İçten içe esmer bebekleri rencide ediyorlar.
Katarsis Vanilya esmer olunca ne oluyor ki ya da bu durum neden konuşuluyor su an burada bile konuşulması bile enteresan yahu bu insanlar ne garip
Deletedmom_36 minikoalam1 bizimkide kapkaraydi karisti diye dusunuyordum artik☺️Ama buyuyunce acildi ak pak bir kiz oldj🥰
Mommy_ minikoalam1 Belli olmaz. Arkadasimin bebeği bildigin simsiyah saçlı esmer bir bebek olarak doğdu, bir yasinda sarışındi.
Eternity minikoalam1 Ben ve eşim esmeriz, kızım esmer doğdu, kumrala döndü. Ama açılmayadabilir, ne olucak canım esmer bebiş nefistir 💕💕 1 haftalık 3 Aylık 8 Aylık resimag.com/p1/78e3f473f0db.jpeg
Bebegimm42 Kavinsmom benimde şimdi kızın saçları köyü kahve açılır mı ki bide ten rengi ne işe yüz rengi o mu oluyo
Kavinsmom Bebegimm42 yok benim ki süt beyaz ama saçlar sarı değil kömürden döndü kumrala ama açılır mı açılır çünkü eğilim o yönde. Bizi şaşırtan eşim hala sarışın ya hadi beni geç lisede koyulaşmış saçım insan hayret ediyor ama işte genler canım aktarımlı genler var anlamak zor.
Kizcem-20 minikoalam1 ya şu ten olayı gerçekten garip ben çok esmerim ama kızım sarışın renkli gözlü babasının tarafına benziyor bizi gören bi kızıma bir bana bakıyor 😕🥰
Tugce22 minikoalam1 biz ne yapalım eşim bildiğiniz esmer kara ben buğday tenliyim bebeğim sapsarı kıvırcık saçlı bembeyaz 😂 eşim resmen ilk aylarda kabullenemedi kızını yanyana siyah beyaz oluyorlar😂
Aslancikk minikoalam1 benim oğlum esmer ve kirmizi doğdu su anda dokuz buçuk aylık sapsarı ela gözlü bir bebek oldu görenler şok oluyor ilk hali ile şimdiki haline😊
Merve43 minikoalam1 yanlış anlamayın açılmasa esmer kalsa nolur ki? Bir sürü çocuk var esmer çok da güzeller. Çocuğunuz esmer diye çirkin mi suan
DerdimindevasI Merve43 bebeklerin bile esmer olmasını garipseyen bı dünyada siyahi diye dislananlarin olmasına şaşırmamak lazım demekki çünkü benim çevremde böyle 😓
minikoalam1 Merve43 hayır çirkin demiyorum etrafın tepkisi çok tuhafıma gidiyor, bi de sarılık geçirdik karaciğer enzimleri de yüksek acaba ondan mı dedim
Xezalo minikoalam1 minikoalam1 https://hizliresim.com/BkPdv1 Siz böyle tatlı bir esmer gördünüz mü 🥰 ben de pamuk gibiyim halbuki 😂