HonKiPonKiDoNiNo O kismini bilmiyorum, ben anne sutu cok veremedigim icin bagisiklik guclendiren neredeyse tum gidalari veriyorum 🥰Zekimurendebizigorecekmi
Aynur30 Valla populerlikle alakasi yok, avokadocu annelerden degilim hatta bunu baya eski usul buyutmeyi seven annem soyledi diye yazdim bende havyar bol vitaminli 2-3 tabe cok degil ver diye, ama konu nerelere gitti mashAllah😂
Zekimurendebizigorecekmi Aynur30 Valla ya bi espri yapalım dedik avakado cumhuriyeti kuruyorlardı az kalsın ne çok seveni ve destekleyeni varmış 😬
Aynur30 Arkadaslar anladim vermem bu kadar tepkiniz neden onu anlamadim🙌🏻100 gram birden vericem demedim ki tane olarak 1 tane 2 tane olarak kastetmisdim
Haticelif Aynur30 canım ayı çok erken henüz. Ayına göre mevsiminde çok faydalı balıklar var 2-3 yaştan sonra verebilirsin ancak o da dr danışarak. Hatta balığın derisine yakın olan siyah yerler var ya o kısım çok faydalı Bilgin olsun
Balbocegi Zekimurendebizigorecekmi ne mana avokado? Keşke faydalarını bilseniz. Avokadayu gözünüz de büyütmeyin. Şok markette tanesi 5 TL ve bebeğim bir avokadoyu 4-5 gün de tüketiyor
Misirekmegii Balbocegi konuyla alakası ama avakoduyu nasıl veriyorsunuz bebeğinizle bende hala vermedim
Hunilianne Zekimurendebizigorecekmi avokado candır 😂 biz köyde de hep yerdik anam avokado bowl ile büyüttü bizi 😂aadafadav
GoGirl YigitAlpsMom instegramda denizileyasam var yeni post paylasmis bunla ilgili.ben zeytinyag surup kabugu tekrar kapatiyordum ama onun dediklerinide deneyecegim